Félek meghalok szülés közben vagy a babám betegen születik! Mit tegyek, hogy ne gondoljak ilyenekre?
Hihi én megkérdeztem Vajúdás közben hogy bele lehet e halni a szülésbe :) a szülésznő csak mosolygott és mondta hogy nem igazán :)
Aztán mikor megszültem minden bajom elszállt,és törökülésben ültem pár ora mulva...
Ugyhogy ne aggodj pedig nagyon gyorsan megszültem.beérkezés után 2 ora sem volt.
És ha a baba beteg lenne már kederült volna
Én is féltem ilyenek miatt, hogy meg fogok halni szülés közben, mert a tv-ben sajnos voltak ilyen hírek kismamákról :(
De nekem úgy volt, hogy ahogy közeledett a szülés napja egyre nyugodtabb lettem és egyre inkább tudtam, hogy nem lesz semmi baj. Próbálj meg így hozzáállni, ráadásul azt olvastam könyvekben, hogy ha fél az ember akkor fáj jobban, mert nem tud ellazulni, mivel fél.
Nekem nagyon szép és fájdalommentes (!) szülésem volt, két dolognak köszönhetően: 1)kaptam érzéstelenítőt gerincbe 2)olyan orvosom volt, akit nagyon megkedveltem a 9 hónap alatt, mind szakmailag mind emberileg nekem ő 100%-os volt, tudtam, hogy ott lesz és ez annyira megnyugtatott! Neki köszönhetem, hogy ilyen szép élmény lett! Tudtam, hogy ha ő ott lesz, nekem és a babámnak semmi de semmi baja nem eshet az ég világon, mert ő nem fogja hagyni.
Remélem te is megbízol a dokidban. Érdemes emiatt választott orvosnál szülni. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!