Gátvarráskor lehet kérni altatót?
Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 14:27
11/14 anonim válasza:
minek?azt már úgyse nagyon érzed.anno én sem hittem el mikor ezt mondták,de tényleg így volt.szülés után mondta a szülésznő h volt gátmetszésem.varráskor kaptam érzéstelenítőt.csak azt éreztem h matatnak,de nem fájt.14,5 óra után már megváltás volt.
12/14 anonim válasza:
Ha szuleskor kersz edat, akkor a varraskor is kerhetsz ujabb adagot, semmit nem fogsz erezni.
13/14 anonim válasza:
Annyit szeretnék csak cáfolni, hogy volt EDA-m. Nagyon sokáig varrtak és sokat, így fájt - sajna.
14/14 anonim válasza:
Szerintem féreértettél. Kértél a kanülbe fájdalomcsillapitót a szülés után is, a varrás előtt közvetlenül? Mert én is kaptam edat, de a varrás előtt is kértem egy adagot, így nem éreztem a lidocainos szurit sem és azt sem, ahogy varrnak, pedig engem is sokáig varrtak, 1 órán keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!