Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt milyen nyugtat...

Szoptatás alatt milyen nyugtatót/altatót lehet szedni? Az éjjeli szopi után nem tudok visszaaludni, mert jár az agyam és így soha nem tudom kipihenni magam.

Figyelt kérdés
Hajnal 3-6-ig szinte minden éjjel ébren vagyok és ilyenkor aggódom az anyagi biztonságunk, a baba egészsége meg ilyenek miatt. Nappal nem is jut eszembe, de éjjelente szorongok.
2011. máj. 19. 08:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem ajánlom a nyugtatót, inkább próbálj meg valamilyen homeopátiás teát vagy ilyesmit.
2011. máj. 19. 08:44
 2/18 A kérdező kommentje:
de mit? milyet?
2011. máj. 19. 09:09
 3/18 anonim ***** válasza:
Citromfű tea
2011. máj. 19. 09:12
 4/18 anonim ***** válasza:
Foreveres Aloe Blossom Herbal Tea. Isteni finom, kellemesen ellazít, szoptatás mellett is ihatod nyugodtan, sem koffeint, sem csersavat nem tartalmaz, teljesen bio, a babának is adható, ha szoktál neki teát adni (ha anyatejes, nem kell neki tea). Emésztésre is jó hatása van, csak jót tudok mondani róla. Nekem már 9 hós a fiam, ő 5 hós kora óta issza és imádja, ráadásul akkor is segít, ha esetleg a kakilással gond akad. Szóval csodás tea, próbáld ki!
2011. máj. 19. 09:28
 5/18 A kérdező kommentje:
A baba jól alszik és mindene rendben, köszi, én nem tudok visszaludni, ha egyszer felébredünk enni. A citromfű teát én is elkészíthetem? Van a kertben citromfüvem. És ha éjjel megiszom, hamar hat?
2011. máj. 19. 09:33
 6/18 anonim ***** válasza:
.
2011. máj. 19. 09:58
 7/18 anonim ***** válasza:
Nekem alvásgondokra és feszültségre is bevált a citomfű-levél tea,ráadásul isteni az íze hidegen melegen,jó folyadék pótlás is a szoptatásnál.Persze az otthoni is jó,a gyógyszertári is.Délutántól iszogathatod lefekvésig.
2011. máj. 19. 10:08
 8/18 anonim ***** válasza:
igen citromfű tea a legjobb, vagy dmben van még mandala tea, abból a lila dobozos a nyugtató, az több gyógynövényből van, szokatlan az ize de finom, és bealszol tőle.amugy meg pozitiv gondolatok :)
2011. máj. 19. 10:17
 9/18 A kérdező kommentje:
na ja, ha az olyan könnyű lenne... azért köszönöm, igyekszem :)
2011. máj. 19. 10:57
 10/18 anonim ***** válasza:

bocs, hogy off, de szó szerint ezzel a gonddal küzdök én is. sőt, már azt hittem én tettem fel a kérdést, csak elfelejtettem. ez amúgy egy nagyon iszonyat rossz dolog ugye? mármint hogy nem tudunk visszaaludni.

én egy online homeopátiás dokitól kérdeztem és ő a china D6 homeós bogyót ajánlotta napi 2szer 5 golyó elszopogatását. na kíváncsi leszek. nálam már olyan gáz a helyzet, hogy ilyen citromfű teák már nem hatásosak.

ha rátalálsz valami megoldásra szólj :)

2011. máj. 19. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!