Szoptatás alatt milyen nyugtatót lehetne szedni?
De a citromfű tea is jó.
"sok már a rossz indulatú ember itt is"
igazad van én olyan rosszindulatú vagyok, hogy ahelyett hozzáértés nélkül, (vagy képzelt hozzáértéssel) belekontárkodnék és különböző gyugtatókat anánlgatnék inkább azt javaslom, hogy egy orvost kérdezz akinek BIZTOSABBAN van róla fogalma, hogy mivel jár ha vmit elkezdesz szedni. Sajnálom hogy te nem ezt a választ akartad hallani.
"VALAMI HUMEOPÁTIÁS SZERRE GONDOLTAM"
nem vagyok gondolatolvasó
:)
Nemcsak olyan nyugtatók (módszerek, szerek) léteznek, amiket az orvos ír fel. És felteszem, ha a kérdező úgy érzi, hogy nem biztos a kapott tanács helyességében, akkor valóban szakértő segítséget fog kérni.
Mivel homeopátiást kértél, a Sedatif PC-t tudom ajánlani.
De én is azt javaslom, hogy tartsd be a fokozatokat és először még ennél is természetesebb dolgokat próbálj. A levendula, kamilla is nyugtat, illetve a testmozgás, jóga, alvás is.
"Nemcsak olyan nyugtatók (módszerek, szerek) léteznek, amiket az orvos ír fel. "
Nem csak olyan módszereknek, szereknek létezik negatív hatása, amiket az orvos ír fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!