Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt milyen nyugtat...

Szoptatás alatt milyen nyugtatót/altatót lehet szedni? Az éjjeli szopi után nem tudok visszaaludni, mert jár az agyam és így soha nem tudom kipihenni magam.

Figyelt kérdés
Hajnal 3-6-ig szinte minden éjjel ébren vagyok és ilyenkor aggódom az anyagi biztonságunk, a baba egészsége meg ilyenek miatt. Nappal nem is jut eszembe, de éjjelente szorongok.
2011. máj. 19. 08:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem szoptatás alatt semmit nem lehet bevenni.

Legalábbis nekem ilyenkor semmit nem írtak fel még egy krémet se.

4 gyerkőc anyukája

2011. máj. 19. 16:46
 12/18 anonim ***** válasza:
homeopátiás szereket lehet, azok nem gyógyszerek.
2011. máj. 19. 17:15
 13/18 anonim ***** válasza:
SEDATIF PC!!! Homeós, és nagyon jó!
2011. máj. 19. 20:56
 14/18 anonim ***** válasza:
anno en is kaptam valami bogyot de meg van annak is a hatulutoje...ejszaka mikor szoptatni kellett olyan almos es erotlen voltam hogy masnap kidobtam az egeszet...mint aki masnapos ugy slattyogtam a gyerekhez
2011. máj. 19. 21:02
 15/18 anonim ***** válasza:
Irta valaki az aloes teát.Garantált a hatás,főleg ha langyosan iszod.Homeós bogyókat nem ismerem,valahogy nem bízok meg bennük.Persze ettől lehet jó,de nekem nem jön be.
2011. máj. 19. 22:01
 16/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, és 15:33-as Válaszoló!

Dettó, ugyanebben a cipőben járok, szó szerint szorongok éjszakánként, pedig csak 1szer szopizik már csak a babám, de nem tudok visszaaludni, jár az agyam. Sedatif pc-homeós nyugtatót nyugodtan szedhettek(nyelv alatt kell szopogatni), nagyon jó, enélkül még kevesebbet aludnék! Már a szopi közben kezdjétek szopogatni, és akkor pont jókor jön ki a hatása!

2011. máj. 19. 22:24
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm illetve Sorstársam nevében, tehát köszönjük! De ezt biztosan lehet szedni?
2011. máj. 20. 08:26
 18/18 anonim ***** válasza:
100% hogy igen, még csecsemőknek is lehet adni!!
2011. máj. 21. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!