Gátvarráskor lehet kérni altatót?
Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 14:27
1/14 anonim válasza:
Nem fognak adni...
Én nem is éreztem érzéstelenítettek! Ott már különben is csak a baba fog az eszedben járni hidd el!
2/14 anonim válasza:
Hát altatni tuti nem fognak. Engem az elsőnél érzéstelenítettek, a másodiknál még azt se. Két ötlés volt az egész.
3/14 anonim válasza:
Nem hiszem én sem, hogy adnának.
Nekem nem is kellene, mert az altatóval a szervezetemben hogyan szoptatnék?
A gátvarrás kellemetlen, de belehalni nem lehet:)
4/14 anonim válasza:
Kérni lehet, de 100%, hogy nem adnak. Sokkal gyorsabban megy ez az egész, minthogy altató beadására lenne idő. Érzéstelenítőt fognak adni.
5/14 anonim válasza:
Gondolj bele, közvetlenül a szülés után ott helyben varrnak! Az altatáshoz altatóorvos kell meg műtő!
6/14 anonim válasza:
Én végbélig repedtem (nem vágtak), és a varrást egyáltalán nem éreztem, pedig semmilyen érzéstelenítőt nem kaptam előtte sem. Szerintem a szülés utáni megkönnyebbülésben a varrást a legtöbb nő már észre sem veszi.
7/14 anonim válasza:
Szia! Ne aggódj, tényleg nem fáj különösebben, mert érzéstelenítenek. HA EDA-val szülsz, akkor meg pláne semmi az egész :-) Amikor megszülöd a babádat, ezt már meg sem érzed. Én a gátmetszéstől tartottam, amikor elkezdődött a kitolás, folyton azt figyeltem, mikor csinálják, és rákészültem a fájdalomra. Egyszer csak kint volt a babám. Gondolkodtam, hogy akkor most nem is vágtak?! De, persze, hogy vágtak, csak nem vettem észre. Na, így volt ez a varrásnál is. Tett-vett a doki, csörögtek a műszerek, néha pici bökdösést éreztem, aztán már kész is volt. Nekem pár percnek tűnt, mert abszolut nem érdekelt, úgy fel voltam pörögve, hogy minden tök mindegy volt :-))) Minden jót és jó egészséget! Üdv, 17 hónapos kisfiú anyukája.
8/14 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de én kívül belül repedtem pedig vágtak, de iszonyatos volt a varrás. Kerek 1ó keresztül varrtak, inkább még egyszer szültem volna mint az a varrás.
9/14 anonim válasza:
1órának tűnt annyit szöszölt a 4öltésemmel, pedig alig volt 10perc. Az érzéstelenítőnek se volt ideje hatni.
10/14 anonim válasza:
nem kell :)
pikk-pakk meglesz a varrás, és helyi érzéstelenítőt azt amúgy is adnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!