Lehet adni egy csecsemőnek valami altatót?
már sem éjjele sem nappala és nem tud elaludni
kérlek segícsetek?
maga nyugtatót, altatót, semmi képpen sem.
Viszont próbálkoztál az édes köménnyel? az adható újszülött kortól teaként. az nyugtatja a pociját.
A másik legjobb nyugtató a mellkasodon vagy hasadon altatás, ez is megnyugtatja nagyon öket.
aztán a másik hogy felmelegítesz pl egy cseresznye árnát, ha nincs akkor egy félliteres üvegbe teszel meleg vizet.
meleget de nem égetöt. azt hozzá fogod a hasához.
altatót nem!
1-2 természetes gyógymód:
*Ezeket hasfájásnál, fogzásnál, szeparációs szorongásnál, nyugtalanságnál, mozgásdefjlődési ugrásnál is lehet adni:
homeopátiás viburcol kúp kb 2000 ft gyógyszertár
sedatif pc homeos cucc kb 1000 ft asszem gyógyszertár
*konkrét alvásprobléma: calcuim phosporicum D6 schüssler só
*durva fájdalmú fogzás, szep.szorongás: magnesium phosporicum D6 schüssler só
*hasfájás: (ki kell próbálni melyik válik be) infacol, espumisan, gripe water, mira baby víz, aloe vera activátor, calcium phosporicum d6 schüssler só.
*fogzás: chamomilla 15 ch homeos bogyó, osanit homeos bogyó (külföldről lehet rendelni)
anyatejes , próbáltam neki adni tápszert de nem fogadja el de szerintem nincs is szűksége rá mert 3-4 kakis pelus van naponta igy azt gondolom hogy elég neki a tejem
elég nyűgös, van amikor semmivel sem tudom tudom lefoglalni
4 és fél hós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!