Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet adni egy csecsemőnek...

Lehet adni egy csecsemőnek valami altatót?

Figyelt kérdés

már sem éjjele sem nappala és nem tud elaludni

kérlek segícsetek?

2010. szept. 19. 10:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%
Nem!!!
2010. szept. 19. 10:56
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Sír? Nyugtalan?? Keveset írtál! Fejtsd ki bővebben!
2010. szept. 19. 10:57
 3/19 anonim ***** válasza:
80%

maga nyugtatót, altatót, semmi képpen sem.

Viszont próbálkoztál az édes köménnyel? az adható újszülött kortól teaként. az nyugtatja a pociját.

A másik legjobb nyugtató a mellkasodon vagy hasadon altatás, ez is megnyugtatja nagyon öket.

aztán a másik hogy felmelegítesz pl egy cseresznye árnát, ha nincs akkor egy félliteres üvegbe teszel meleg vizet.

meleget de nem égetöt. azt hozzá fogod a hasához.

2010. szept. 19. 10:57
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős?Anyatejes?Sír is vagy csak nem alszik?Írj egy pár dolgoz róla,úgy könnyebb lenne segíteni...hogy mit tegyél!
2010. szept. 19. 10:58
 5/19 anonim ***** válasza:
22%
A legtöbb esetben , amikor állandóan sír egy baba, a kevés anyatej, vagy tápszer a probléma forrása!Altatót nem adhatsz neki, de pl vannak természetes nyugtatók, altatók, mint pl a levendula!1-2 csepp illóolaj a kis párnája sarkába, és hatásos lehet!Vagy ha csak nálad nyugszik meg akkor rakj be mellé egy pólódat, amin a te illatod van!
2010. szept. 19. 11:00
 6/19 anonim ***** válasza:
85%
Utolsónak! Csecsmőnek tilos a levendula!!!
2010. szept. 19. 11:04
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

altatót nem!

1-2 természetes gyógymód:

*Ezeket hasfájásnál, fogzásnál, szeparációs szorongásnál, nyugtalanságnál, mozgásdefjlődési ugrásnál is lehet adni:

homeopátiás viburcol kúp kb 2000 ft gyógyszertár

sedatif pc homeos cucc kb 1000 ft asszem gyógyszertár

*konkrét alvásprobléma: calcuim phosporicum D6 schüssler só

*durva fájdalmú fogzás, szep.szorongás: magnesium phosporicum D6 schüssler só

*hasfájás: (ki kell próbálni melyik válik be) infacol, espumisan, gripe water, mira baby víz, aloe vera activátor, calcium phosporicum d6 schüssler só.

*fogzás: chamomilla 15 ch homeos bogyó, osanit homeos bogyó (külföldről lehet rendelni)

2010. szept. 19. 11:12
 8/19 anonim ***** válasza:
Én is tanácsolom a Sedatif Pc-t! Volt egy idő amikor nálunk is ez volt! Adtam neki naponta egyet és éjszeke megtanult aludni! Ez homeós készítmény, tehát ettől nem lesz baja!
2010. szept. 19. 11:18
 9/19 A kérdező kommentje:

anyatejes , próbáltam neki adni tápszert de nem fogadja el de szerintem nincs is szűksége rá mert 3-4 kakis pelus van naponta igy azt gondolom hogy elég neki a tejem

elég nyűgös, van amikor semmivel sem tudom tudom lefoglalni

4 és fél hós

2010. szept. 19. 11:29
 10/19 A kérdező kommentje:
hasfájásra kap espumisant
2010. szept. 19. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!