Lehet adni egy csecsemőnek valami altatót?
már sem éjjele sem nappala és nem tud elaludni
kérlek segícsetek?
Vidd ki a friss levegőre!! Csak esőbe ne vidd, amúgy hóban, szélben viheted, persze rendesen felöltöztetve.
Megnyugtatja és jót alszik vagy a séta közben, vagy utána.
esik az eső sajnos
nagyon szépen kőszőnőm
ha 4,5 hós, akkor lehet, hogy a foga jön. barátnőm fiának 3 hósan jött ki az alsó 2.
nálunk 6 hósan, de előtte már 2 hónapja is ezt hittem....
szóval a viburcol kúp és a sedatif pc nagyon jó ilyenkor.
pokoli egy napunk volt a tegnap,lehet hogy a foga jön a babámnak mert napi 5-6 nyálazót asztat el 1 nap ez van már vagy 2 napja és az inye is mintha fehér lenne
nagyon szépen köszönöm h segítetetek
Nem értem miért lenne tilos a levendula!!!
Köszi utolsó, hogy lepontozál, de nem mindíg szabad hallgatni az internetre...
A szakmámhoz tartoznak a növények, gyógynövények, hidd el, tudok mindegyikről eleget! Babáknak tilos a levendula, mert bódító hatást eredményez!! Főleg kcsi csemcsemőknél veszélyes, akiknél amúgy is fenáll a bölcsőhalál kockázata! Számukra túl mély alvást eredményez, főleg a levendula illóolaj használata. Én nem használnám 1 éves korig semmiképpen! De tegyen mindenki a belátása szerint.
kedves anyukák ne veszekedjetek
amúgy van 1 könyvem és abban is azt irja h tilos a levendula 1 éves korig és mégis van levendulás sampon meg túsfürdő babáknak szóval már aszt sem lehet tudni h szabad e vagy sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!