Olyan zenéket ajánlanátok illetve linkelnétek ami tetszik egy pár hónapos csecsemőnek vagy megnyugtatja?
Amikor még a pocakodban volt a babád, nem hallgattál valami zenét? Sokszor felismerik a babák azokat a zenéket és meg is nyugtatja őket, még akkor is ha ezek nem lassú és nyugis számok!
Lányom érdeklődően figyelt, amikor azok a zenék szóltak, amelyeket a terhesség utolsó heteiben hallgattam.
Amúgy lányom 4 hónapos korától odavan az Alma Együttesért. :)
A lánykám pl imádja, csendben mosolyogva hallgat ha a "dong-yi" zenéje megy, bármelyik.
De lassú, felnőttek számára is megnyugtató zenére is megnyugszanak. Illetve klasszikusok, mozart asszem amit szeretnek a kicsik, és jót is tesz nekik.
A nagyfiam(26hónapos) a "gyerekdalok" gyűjteményt imádja
a klasszikus zenét nagyon szeretik! Bach, Vivaldi...
mi a Kalszzik rádiót hallgatjuk, lányunk is nagyon szereti.
Amit mi nagyon szeretünk: Fisher Price Peaceful Celtic Lullabies c. album. Nagyon-nagyon kellemes, lenyugtató zene. Youtube-on nem tudom, hogy van-e fenn, én internetről töltöttem le.
Az én lányom már 1 éves, nagyon szereti még hallgatni a Putumayo világzenéből a gyerekeknek készülteket, pl. a Putumayo Animal Playground, Putumayo Hawaiian Playground, Putumayo African Playground. Ezeknél mindig tapsol, és táncol rá. :-) Ahogy írták előttem, a klasszikus zenét is szeretik a babák, mi Mozartot hallgattunk régebben.
www.picurradio.com
Mi most fedeztük fel, az 5,5 hós fiam nagyon szereti:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!