Vélemények a Neogranormon termékcsaládról? Esetleg valami más, amit ajánlanátok?
Ha még a megnem született babának gondolod ezeket akkor lebeszéllek . teljesen megfelelőek a gyógyszertári kozmetikumok.
olcsóbbak is . lesz elég kiadás...
és a bőrének is jobb.
szóval szerintem felesleges. egy éves kor után használtuk a testápolóját a neogranormonnak és teljesen átlagosnak találtam .
ami jobb volt : babé . szintén gyógyszertárban kapható.
Csatlakozom az első válaszolóhoz!
A gyógyszertári tökéletes mindenre. Popsikrém, testápoló, fürdető. Olcsó, ha a doki kiírja. Lányom 7 hónapos, nemrég váltottunk Gabi testápolóra és fürdetőre.
Pici babánál a legjobb a gyógyszertári fürdető. Nekem már 3,5 és 2 évesek a csemeték, de még mindig azt használjuk, nagyon érzékeny a bőrük. Egyszer próbálkoztunk Johnsons-al, két fürdés után vörös pöttyös lett az egész gyerek. Babé-t is próbáltuk, de amennyivel drágább, annyival nem jobb, mint a gyógyszertári.
Popsikrémből én nem szerettem a gyógyszertárit (ahány tégely, annyiféle állagú/színű/szagú volt), viszont csak a neogranormont nem használtam, hanem felváltva a sudocream-mel. Kb. 9 hónapos koruktól már csak éjszakára és kaki után kentem a feneküket kencével.
A popsitörlő kendőjét nagyon-nagyon szeretem.
Samponban Gabit használunk (mindkét gyerekem "hosszú" hajjal született), de ezt is csak kb. 9 hónapos koruktól, addig fürdetővel mostuk a hajukat.
Testápolóból szintén a gyógyszertárit használjuk.
Én szeretem őket, nagyon jó a fürdetője is és a testápoló is. Ez utóbbit kifejezetten a kórházban ajánlották, mert nagyon száraz volt a kisfiam bőre.
Nekünk mindegyik nagyon bevált, a Johnson's-tól sem lett semmi baja, a Gabi Jó éjt! fürdetője nagyon finom illatú. A Gabinak jó a popsikrémje is, ebből nekünk kis kiszerelésű van, utazáshoz, de nem volt soha probléma vele.
Egyébként a gyógyszertári nem mindenhol olcsó, mert a patika magisztrális díjat, dobozdíjat számol fel, és ez gyógyszertáranként változik. Nálunk pl. egy nagy dobozos fürdetőkrém majdnem egy ezres, a popsikrém szintén. Felírva se sokkal olcsóbb. :(
szerintem nagyon jó a Neogranormon!
Ennek ellenére csak akkor veszem meg, ha a fogzástól nagyon piros lesz a kisfiaim popsija. Nagyon szépen helyrerakja, más krém fel sem veheti nálunk a versenyt a Neogranormonnal.
Viszont nagyon drágállom, úgyhogy ha nincs piros popsi, a gyógyszertári krémet használjuk leginkáb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!