Ha Neogranormon+Canesten kenőcsöt használsz a babád kipirosodott popsiára?
Reggel kezdtük, már estére sokkal jobb volt. Pedig előtte már véresre csípte a hasmenés szegénynek.
Mondjuk nem kentem túl vastagon, de azért tettem rá.
Köszönöm a válaszaitokat.
Sajnos az én kisfiamnak már 2 napja nagyon vörös már majdnem véres a popsija :( Sokat van pelus nélkül,egyszer vastagon,egyszer vékonyan kentem neki,de javulás még nincs :( minden pisilésnél sír szegénykém :(
Én vékonyan kentem, de canesten+ bepanthennel, kétszer vagy háromszor, és két nap alatt nagyon szép lett.
Ez sajnos baba-függő, kinél mi használ rá.
A lányomnak is elmúlt, de nem 1-2 nap alatt, bár neki pöttyös is volt, nem csak piros, kicsípte nagyon a kaka.
Jó rá, csak a canestent nagyon vékonyan kell felvinni, majd rá a neogranormont szintén vékonyan, így el fog múlni hamar, de az is igaz, hogy van akinél más használ pl. bephanten, sudokrém.
Köszi az eddigi válaszokat.
Én ugy csináltam hogy kikevertem egy kis kindertojásos müanyagba canesten+ neogranormont és ugy kentem belőlle neki.Eddig még semmi javulás.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!