Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kismamik, ma végre szülhetek?...

Kismamik, ma végre szülhetek? Többi lent.

Figyelt kérdés
Hajnali 5órakor keltem, hogy fáj a pocak, de elviselhető, majd wc után láttam, hogy elment a nyákdugóm is. Elkezdtem mérni az időt, 15-17percenként jöttek a fájások, egészen fél 8-ig. Na akkor abba maradtak, el is kenődtem. :( Negyed tízkor jött egy újabb fájás, majd követte a többi, most 7-10 percesek. Ezek már erősebbek. Szerintetek ma végre megszülök? Mikor hívjam apát, hogy jöjjön haza? 39+6hetes vagyok!
2011. máj. 2. 11:18
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Amit még szeretnék veletek megosztani, az az, hogy kisfiút vártunk, minden uh-n fiút mondtak, kék rucikkal, és kék szobával vártuk az érkezését! :) Nagyon meglepődtünk, kicsit sokkot is kapott a férjem mikor meglátta a punciját :)
2011. máj. 5. 12:26
 22/25 anonim ***** válasza:
Szívből gratulálok nektek. Jó egézséget a picihez.
2011. máj. 5. 12:31
 23/25 anonim ***** válasza:
Ilyen a mi családunkban is fordult már elő.Végig fiút mondtak aztán kislány lett.Fő az egészség.Gratulálok nektek és jó egészséget kívánok!
2011. máj. 5. 12:59
 24/25 anonim ***** válasza:
Gratulálok. :) Jó gyors szülésed volt akkor. Bár nekem is ilyen lenne. Sok boldogságot, jó egészséget!
2011. máj. 5. 14:07
 25/25 anonim ***** válasza:
gratulálok,jó egészséget kívánok nektek!
2011. máj. 7. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!