Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kismamik, ma végre szülhetek?...

Kismamik, ma végre szülhetek? Többi lent.

Figyelt kérdés
Hajnali 5órakor keltem, hogy fáj a pocak, de elviselhető, majd wc után láttam, hogy elment a nyákdugóm is. Elkezdtem mérni az időt, 15-17percenként jöttek a fájások, egészen fél 8-ig. Na akkor abba maradtak, el is kenődtem. :( Negyed tízkor jött egy újabb fájás, majd követte a többi, most 7-10 percesek. Ezek már erősebbek. Szerintetek ma végre megszülök? Mikor hívjam apát, hogy jöjjön haza? 39+6hetes vagyok!
2011. máj. 2. 11:18
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Elég val´sozínü hogy elkezdödik. (habár nekem is volt egy egész déleött fájásokkal majd eltünt és 2 hétig még nyoma sem akadt a fájásnak)

ha a férjed közel dolgozik és a korház is közel van akkor ráérsz ha 5 percesek, akkor beültök és mentek, de ha azért egy órát kell várni a férjedre + 1 óra a korház akkor szerintem mond neki hogy fejezze be a munkát.

2011. máj. 2. 11:28
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha első baba nyugodtan várd meg az 5 perces fájásokat, persze ez attól is függ milyen messze van Apa illetve a kórház!

Ha a langyos zuhanytól enyhülnek a fájások akkor csak jósló, ha erősödnek akkor itt az idő! Könnyű szülést kívánok! :)

2011. máj. 2. 11:30
 3/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Harmadik baba lesz, az első kettőt indították a 42.héten. Nagyon bízom benne, hogy ez a babuci megindul magától. :) Egyedül vagyok itthon, de a férjemnek már szóltam, hogy lehet, hogy ma nagy nap lesz :) azóta 2x hívott már :) Azt hiszem belefekszem egy kád melegvízbe, vagy inkább zuhanyozzak a fertőzés miatt? Az utolsó 2fájás 7percenként jött, most várom a következőt....
2011. máj. 2. 11:36
 4/25 anonim ***** válasza:
Én a helyedben már úton lennék a kórházba. Nekem is az első kettőt indították, a harmadik viszont 1 óra alatt meglett magától :-D, szinte fel sem ocsúdtam, már a kezemben is volt. Apa nálunk be sem ért, mert én eleve bent voltam a kórházban a rutin CTGén.
2011. máj. 2. 11:43
 5/25 anonim ***** válasza:

hú már itt lenne az idő

de az is lehet hogy a fronttól !!!!

jajajjjjj de jó neked :)

2011. máj. 2. 11:46
 6/25 A kérdező kommentje:
Letusoltam, engedtem a pocimra jó meleg vízet, a fájások most 5percesek. Remélem ezek nem jóslók megint :( Annyira mennék szülni, nem akarom, hogy megint indítsanak! :( Még egy picit várok, 1-2fájást és ha nem múlik akkor sem, akkor hívom apát, hogy jöjjön...
2011. máj. 2. 12:23
 7/25 A kérdező kommentje:
Lányok megjött a férjem, most indulunk 4percesekkel! Nagyon féleeeeeeeeeeeeek! Már szültem kettőt, de ők teljesen másként jöttek a világra! Szorítsatok! Sziasztok!
2011. máj. 2. 13:09
 8/25 anonim ***** válasza:
Minden rendben lesz sok boldogságot gratulálok.
2011. máj. 2. 13:33
 9/25 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!
2011. máj. 2. 13:40
 10/25 anonim ***** válasza:
.
2011. máj. 2. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!