Rövid szüléseket keresek, neked mennyi ideig tartott (mondjuk onnantól, hogy egyáltalán észrevetted, hogy kezdődik)? Hanyadik babád?
Én a második babánál csak furán érzetem magam- nem tudom megfogalmazni. Be is metnünk a kórházba 3ra értünk oda, vizsgálgattak, és mondták, hogy hát igen- szülünk nemsokára.. Én csak néztem, bár a 38héten túlvoltunk tehát nem volt az idővel gond.
Végül 16.35kor burkot repesztett a doki- onnantól voltak fájásaim addig nem, 17.15kor már a karomban volt a drágám. :-)
Második baba volt, az eslő is 3.5óra alatt lett meg, a második meg ahogy számolom, amikor már tényleg szültünk a szülőszobán, és fájt is, az 40perc. :-)
Sokkal gyorsabb volt, sokkal kevésbé fájt, gátmetszés, fájáscsillapítás semmi nélkül ahogy meg van írva a természet nagykönyvében. Neked is ilyet kivánok!!
Könnyű szülést!
Hat csajok nem semmi!!
Mindenkinek gartula!
42.5 ora volt ebbol 2.5 a tolofajas pedig kicsi babam volt visoznylag (48 centi es 3380gramm).
Vizben szultem amitol elmeletileg gyorsabbnak kellett volna lennie, de ugy nez ki nem sikerult :)
Fel kilot hiztam az egesz terhesseg alatt (vegig hanytam es volt is mibol leadni boven).az elso naptol jogaztam es intimtonaztam.
Relem a kovetkezo babam gyorsabb lesz :)
Szia!
reggel 8-kor kezdett el folyni a magzatvíz,9-kor kezdődtek a fájások,15:23-ra bújt ki a kis hercegnőm.Összvissz 7 és fél óra de én a fájástól számítom így 6 és fél.Orvosom szerint ez nagyon gyors ahhoz képest,hogy első baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!