Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Rövid szüléseket keresek,...

Rövid szüléseket keresek, neked mennyi ideig tartott (mondjuk onnantól, hogy egyáltalán észrevetted, hogy kezdődik)? Hanyadik babád?

Figyelt kérdés
Köszönöm szépen a válaszokat.
2011. ápr. 27. 22:21
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

2008: 39. hét, 9 óra, magzatvízzel indult, gyenge fájások miatt oxi, utolsó fél óra alig kibírható, kitolás 8 perc

2011: 41. hét, 7 óra, ugyanez: magzatvíz el, fájások gyengék, oxi 3 órán át, ez mind nagyon fájt, kitolás kb negyed óra, de egy kilóval nehezebb gyerek :)

2011. ápr. 28. 13:03
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
39+3 hetes voltam, 15:30kor elfolyt itthon a magzatvíz, az első fájásom 19:15kor jött, és a kislányom 20:47kor megszületett. Szóval 1,5 óra alatt meglett a kis drágaságom! A szülésznőm szerint ez nagyon gyors volt, pedig első babánk.
2011. ápr. 28. 13:41
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Első fájástól a végéig: 1.baba 7 óra, 2.baba 4 óra alatt.
2011. ápr. 28. 13:58
 24/33 anonim ***** válasza:

1 gyerek 4,5 óra

2 gyerek 1,5 óra.......ez álom szülés volt......vajúdás közben vígan nevetgéltünk a párommal....az utolsó 3 fájás volt egy erősebb menzi szerü.:))

remélem a 3 baba is hamar kibújik:)

2011. ápr. 28. 19:46
 25/33 anonim ***** válasza:
1.gyerek semmi fájás, itt neteztem, és írtam vkinek, én is kb. azt érzem mit ő, de én tuti nem fogok ma szülni, rá 1 órára elment a magzatvizem, erre 4,5 órára már a kezemben volt a baba. Ebből igazán kemény kb 2óra volt.(Még akkor sem éreztem semmit, amikor beértünk a kórházba, azt hittem, haza fognak küldeni.)
2011. ápr. 28. 20:51
 26/33 anonim ***** válasza:
Indított szülés volt,2 nap oxi után sem jöttek a fájások.Aztán harmadik este 7 körül elfolyt a magzatvíz.Ekkor derült ki 9 centire vagyok tágulva fájdalom nélkül.Onnan kezdve felgyorsultak az események.Egy óra múlva megvolt a 4 kilós babám,minimális fájdalommal.Persze EDA nélkül.Tehát nem tévhit,hogy lehet fájdalom nélkül szülni.
2011. ápr. 28. 22:40
 27/33 anonim ***** válasza:

Nekem 4 gyerekem van.

Az első a magzatvíz elfolyásátől volt 8 óra.

A második 5 óra.A harmadik volt a legesleggyorsabb pici fájásokat éreztem s már nyomnom is kellett.Épp,hogy beértünk a kórházba,megvizsgáltak,felfeküdtam s hármat nyomtam és már meg is született a kisfiam,aki ma már 8 éves nagyfiú.A negyedik viszont indított volt.2,5 óra alatt megvolt,de abból fél óra volt a kőkemény fájdalom.

2011. ápr. 29. 09:30
 28/33 Adri baba ***** válasza:

hajnal 5 kor ebredtem fajasokra.

delben bementem a korhazba burkot repesztettek es 13:15re megvolt a lanyom.

2011. ápr. 29. 11:45
 29/33 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem az első szülésem szerintem egész gyors volt... Este 9kor lefeküdtem aludni hogy fáradt vagyok. 11kor felkeltem,hogy borotváljon meg a párom meg én akarok egy jót ázni a kádban.Éjfélig figyeltük negyed óránként volt. Éjjel 3kor (szokásos időmben,mindig akkor ébredek fel) felébredtem hogy pisilni kell.Kimentem,de akkor már jobban fájt. Leültem a másik szobánkban és néztem az Üllői ut éjszakai nyugalmát. Ekkor már 5-3-5-3 percenként jött egy fájás és nagyon feszitett odalent. Felkeltettem fél 4kor a páromat(egyébként is ekkor kelt volna ment volna dolgozni 6ra). Felkelt,nem nagyon hitte el.Szokásos hajnali fáradtság:D:D

Felöltöztünk majd hivtuk a mentőket és anyumat,ő jött be a kórházba. Mi 4re értünk be,ő 5perccel utánunk. Bementem nst-re és vizsgálatra.1ujjnyi tágulás és hazaküldtek fél 5kor. Párommal ott maradtunk a kórházban és sétáltunk fel és alá. MEg beszélgettünk. 7kor jött a nappalos műszak. Mondtam h nézzenek már meg mert fel kelni se birok már ülő helyzetből Nst ismét nem mutat semmit,de 3 ujjnyi a tágulás. Irány a zuhi,anyu és párom meg az öltözőbe:) 8kor hivták a dokimat,én 8kor kijöttem a zuhi alól,papir kitöltés. 9ig ültünk még.:) Meg vártuk a dokim. 10kor bementünk a szülőszobára és délben megérkezett a Picur:)

Szóval este 11kor volt az első fájás,s délben megérkezett:) Kb 3 fájás alatt. Nem volt több,ma már 1 éves kis Zsivány:)

2011. ápr. 29. 11:48
 30/33 anonim ***** válasza:

Első szülésnél túlhordás miatt kórházban voltam.

Éjjel 3kor gyenge fájások -ezzel még jót aludtam:) Reggel megnézett a dokim 1/2 7 burokrepesztés, 1/2 10 megvolt a baba, 2. nyomásra.

2011. ápr. 29. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!