Rövid szüléseket keresek, neked mennyi ideig tartott (mondjuk onnantól, hogy egyáltalán észrevetted, hogy kezdődik)? Hanyadik babád?
Első gyerek, és 2,5 óra, kb.
Ez elég gyors volt a doki szerint. :) Ő azt mondta, talán 16-20 órán belül lesz belőle baba, nagyon az elején járok.
Tévedett, de nem bántam.
7 óra nem tudom mennyire számít rövidnek....mondjuk első babának elég rövid:)
este 7kor mondtam férjemnek, hogy na jó nézzük az órát, mert lehet menni kell majd...aztán hajnali háromnegyed 2kor megszületett a fiam:)
csak a vége volt durva:)
Szia!
Első: kb:5 óra, második 3 és fél óra, harmadik faros 7 óra, ebből 4 óra tolófájás és egy centit sem mozdult, császár lett a vége.
1. 4,5 óra
2. 3 óra-na az durva volt, a lábamon alig tudtam megállni
3. 4 óra
Szia!
Második Babám 102 perc alatt született meg :)
Egy gyorsvonat volt, mégsem vágtak, nem repedtem és egy szó nélkül szültem meg. Még a doki szólt rám, hogy anyuka lehet nyugodtan kiabálni :)
De nem akartam, inkább nézem és fogtam ahogy bújt kifelé...persze ehhez egy szuper szülésznő is kellett :)
Nem tudom, az enyém mennyire számít rövidnek, az olvasottakhoz képest inkább középkategória:D
Délután 4-kor volt az első fájás, 7-kor elfolyt a magzatvíz, 8.50-re megszületett a fiam. Vagyis kicsit kevesebb, mint 5 óra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!