Mi a véleményetek Dr Újvári Attiláról? Az István kórházban vezet szüléseket.
Dr. Ujvári Attilát rövid u-val írják, és igen az István kórházban praktizál. Szerencsére nem igazán vezet, inkább kísér. [link] Itt a honlapja. Többnyire pozitív a vélemény róla, bár nekem van némi fenntartásom, de azért összességében pozitív a mérleg. Nagyon jók a császáros statisztikái, összesen 8% a császár nála, amiből úgy 5-6% tervezett. Különösen kedvelt azoknál, akik korábban császármetszésen estek át, és hüvelyi úton szeretnének szülni (VBAC), mert nem szokott akadékoskodni, két császár után is vállal hüvelyi szülést, ha jól tudom. Otthonszülősök közt szintén kedvelt, mert támogatja azt, (Nandu Vajúdástámogatás könyvének is ő a szakmai lektora.) elsősorban angliai tapasztaltai alapján. Egyébként emberileg nagyon korrekt. A várandós-gondozás során nem végez hüvelyi vizsgálatot, viszont UH mániás. Mindig csinál, ha ott vagy, és engeded persze. A budai rendelője mellett nemsoká nyílik egy rendelője a Ferenc körútnál.
Röviden ennyi, de ha van még kérdésed, nyugodtan írj.
Szia én azt szeretném tudni Ujvári Attiláról,hogy mennyit kér egy vizsgálatért???
Előre is Köszi Móni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!