3. császár után hosszabb a gyógyulás?
Sziasztok!
Megvolt a császárom,hamarabb kellett sajnos,már 4.-én megcsinálták,mert rosszul lettem.
a 36. héten született meg a fiam,3750 g,és 50 cm-el. Jó nagy baba lett.10/10-es Apgart kapott,és a 4. napon jöhettünk is haza.
A felkelésem koránt sem fájt annyira mint az előző kettőnél,viszont most lassabban épülök felfelé.Még egy szimpla mosogatástól is ,,tönkremegyek,,. :)
Szia!
Első vagyok, gratulálok a bébihez!!!
Én is túl vagyok rajta, és szintén 4-én, szintén 3750 grammal, de 59 centivel született a kislányom. 38+2 hétre.
Nekem ez marad a legszebb élmény azt hiszem. A műtét, mint az előzőek, de a felkelés, a kórházi lét és a felépülés most a leggyorsabb. Szinte már nem is érzem.
És még egy jó hírt is kaptam, a dokim szerint simán bevállalhatom a 4. császárt is a 3. babáért! :) De azt hiszem, én nem leszek olyan bátor. :(
Kedves első,hatalmas gratula Neked is.Jól össze hoztuk akkor a dolgokat. :D
Örülök,hogy ilyen jól alakultak a dolgaink... :)
13.58
Köszönöm szépen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!