Ha nem adnak a kórházban hálóinget a szüléshez, akkor elég egy hosszabb póló?
Pizsamát viszek magammal, de azt szülés után hordanám.
Azon gondolkodtam, hogy vajúdni miben szoktak az anyukák?
Gondolom nem utcai ruhában. Szerintetek a pizsama mellé vegyek hálóinget? (azért választottam a pizsamát egyébként a hálóinggel ellentétben, mert fázós vagyok)
Előre is köszi a válaszokat!
38 hetes pocis
vajúdás közben hálóing mert a dokik szülésznők sokszor vizsgálnak majd az célszerübb akkor
a gyermekágyon - szülés után - még a legfázósabbaknak is nagyon melegük van mert fütenek mint állat. oda azért nem ajánlom a pizsamát mert ha véres lesz az alsó része akkor el kell tenned a felsőjét is ha nem akarsz felemás lenni.
elég egy hálóing és egy köntös az is ebédhez látogatáskor a folyosóra kell.
Szerintem a legrosszabb választás amiket írtál a póló és pizsama.
Egyrészt szülésnél szinte biztosan adnak hálóinget, olyan kell, aminél gyorsan tudnak hozzád nyúlni, vizsgálni, stb.
Vigyél zoknit, ha fázós vagy, de szerintem nem fogsz fázni...
Pizsamát meg nem is tudom hogy gondoltad. Ha meg akarnak vizsgálni,akkor nem lesz túl egyszerű a nadrágot fel-le húzogatni, és akkor ott állsz egy száll semmibe, mert ugye a bugyi sem maradhat.
A legjobb egy hosszú, gombos, meleg hálóing, hogy tudjál szoptatni és meleg zokni, ha nagyon fázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!