Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 3. császár után hosszabb a...

3. császár után hosszabb a gyógyulás?

Figyelt kérdés
Gyakori a komplikáció?
2011. ápr. 23. 09:50
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Én meg hétfőn fekszem be,és 9.-ére tűzte ki a Főorvos a műtétemet.Ezt az 1 hetet előtte nem nagyon kellett volna,de a vérnyomásom már az egekbe van.Így a biztonságosabb.

Mi a jövő héten pénteken töltjük be a 37. hetünket.

Akkor Nektek minden jót kívánok,aztán írd meg milyen volt a császár,nehezebb volt-e a felkelés...és hogy érezted magad már az 5.napon.

Jó babázást!!!! :)

2011. ápr. 28. 16:02
 12/26 anonim ***** válasza:

Köszi!!! És sok sikert Neked is!

Én hétfőn voltam 37 hetes.

Majd jelentkezem!

Üdv!

2011. ápr. 28. 16:18
 13/26 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Akkor majd csevegünk még,ha meglettek a Csomagocskák!;)

2011. ápr. 28. 17:39
 14/26 anonim ***** válasza:

Elsőnek szorítok, hogy minden rendben menjen, biztos úgy lesz!! De jó hogy nemsokára babázol :D

Jól látom, hogy csak 1 év korkülönbség lesz?? Nálunk elvileg ha a kiírt időpontot nézem (ameddig tuti nem húzzuk) akkor 16 hónap lesz.

Kérdező, neked is nagyon szorítok!! Ne parázz!!

Aztán írjatok hogy volt :)

Én vagyok a "3. elején" :D:D

2011. ápr. 28. 17:51
 15/26 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Köszi, remélem minden rendben lesz!

Az a helyzet, hogy csak az első császár volt szülés, a tavalyi egy méh műtét volt, amit szintén császármetszés volt, csak a méhemet nem ugyanott vágták mint először, hanem rá merőlegesen. Ezért nem engedi a dokim tovább hordani a bébit, nehogy szétváljon a keresztem. :) Kaptam már tüdőérlelő injekciót, és azt mondja a doki, hogy szép, korához képest érett baba. Reméljük a legjobbakat!

Sok sikert mindenkinek!!!

Szorítok majd értetek!

2011. ápr. 28. 22:48
 16/26 anonim ***** válasza:

sziasztok

korábbi válaszoló vagyok. drukkolok nektek, hogy minden rendben legyen.

Kedves Kérdező: nem szabad összeomlani. (én majdnem összeestem a lépcsőn lefele menet a műtőbe, férjem késett, első voltam aznap, jaj ha rágondolok ver a víz)

de túl leszel rajta!!!

kitartás

2011. ápr. 29. 08:36
 17/26 anonim ***** válasza:
Elöször is kitartást Nektek hamarosan szülők.Amúgy bocs az offért,de megírnátok,hogy miért döntöttetek a 3.baba mellett?És nem féltek attól,hogy nehéz lesz 3 gyerekkel?Mert én néha úgy érzem megbolondulok,mivel segítségem nincs. Csak azért kérdezem,mert én is szeretnék egy 3.at,majd vmikor.Én is császárral szültem mind2-t 20 hó különbséggel( a kicsi most 3 hónapos) és nekem is mondták a kórházban,hogy minnél többedik,annál rosszabb...De ennek ellenére bevállalnám.Minden jót nektek.
2011. ápr. 29. 14:00
 18/26 anonim ***** válasza:
Mi terveztünk 3.-at, igaz későbbre, úgy 5 évet várni akartunk ketteske után, de valahogy összehoztuk, és ha már így van nem bánjuk. A műtét miatt kicsit tartok, de remélem nem lesz baj, a gyerekekkel meg csak az elején lesz nehéz, hamar összenőnek, eljátszanak. Nekem az első nehezebb volt, mint most a 2. vele szinte semmi dolgom, elvannak együtt.
2011. ápr. 29. 15:55
 19/26 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy nekem mind két gyerek jó alvó, nyugis babák. Gondolom máshogy gondolnám, ha folyton éjszakáznánk, nyüglődnénk.
2011. ápr. 29. 15:57
 20/26 A kérdező kommentje:

Kislánykori nagy álmom volt a nagy család,ami ki is merül a hármas számban! :) A férjem sem ellenezte,pedig a családja még a 2. gyerekért is haragudott...annyi kikötése volt,hogy várjunk a második után 4-5 évet.Így aztán 5 év lesz a kicsi és a középső között, a legnagyobb már 8 éves lesz...

Persze ehhez hozzátartozik,hogy mérlegeltük,bírjuk-e majd,mind anyagilag,mind türelemmel a 3 gyerkőcöt.Nos a kettővel sincs bajunk,tudom kezelni Őket,rendes gyerekek,anyagilag nem vagyunk eleresztve,de nincs hiányuk semmiben,nem kell nélkülözniük.

2011. ápr. 29. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!