3. császár után hosszabb a gyógyulás?
Én meg hétfőn fekszem be,és 9.-ére tűzte ki a Főorvos a műtétemet.Ezt az 1 hetet előtte nem nagyon kellett volna,de a vérnyomásom már az egekbe van.Így a biztonságosabb.
Mi a jövő héten pénteken töltjük be a 37. hetünket.
Akkor Nektek minden jót kívánok,aztán írd meg milyen volt a császár,nehezebb volt-e a felkelés...és hogy érezted magad már az 5.napon.
Jó babázást!!!! :)
Köszi!!! És sok sikert Neked is!
Én hétfőn voltam 37 hetes.
Majd jelentkezem!
Üdv!
Köszi! :)
Akkor majd csevegünk még,ha meglettek a Csomagocskák!;)
Elsőnek szorítok, hogy minden rendben menjen, biztos úgy lesz!! De jó hogy nemsokára babázol :D
Jól látom, hogy csak 1 év korkülönbség lesz?? Nálunk elvileg ha a kiírt időpontot nézem (ameddig tuti nem húzzuk) akkor 16 hónap lesz.
Kérdező, neked is nagyon szorítok!! Ne parázz!!
Aztán írjatok hogy volt :)
Én vagyok a "3. elején" :D:D
Első vagyok!
Köszi, remélem minden rendben lesz!
Az a helyzet, hogy csak az első császár volt szülés, a tavalyi egy méh műtét volt, amit szintén császármetszés volt, csak a méhemet nem ugyanott vágták mint először, hanem rá merőlegesen. Ezért nem engedi a dokim tovább hordani a bébit, nehogy szétváljon a keresztem. :) Kaptam már tüdőérlelő injekciót, és azt mondja a doki, hogy szép, korához képest érett baba. Reméljük a legjobbakat!
Sok sikert mindenkinek!!!
Szorítok majd értetek!
sziasztok
korábbi válaszoló vagyok. drukkolok nektek, hogy minden rendben legyen.
Kedves Kérdező: nem szabad összeomlani. (én majdnem összeestem a lépcsőn lefele menet a műtőbe, férjem késett, első voltam aznap, jaj ha rágondolok ver a víz)
de túl leszel rajta!!!
kitartás
Kislánykori nagy álmom volt a nagy család,ami ki is merül a hármas számban! :) A férjem sem ellenezte,pedig a családja még a 2. gyerekért is haragudott...annyi kikötése volt,hogy várjunk a második után 4-5 évet.Így aztán 5 év lesz a kicsi és a középső között, a legnagyobb már 8 éves lesz...
Persze ehhez hozzátartozik,hogy mérlegeltük,bírjuk-e majd,mind anyagilag,mind türelemmel a 3 gyerkőcöt.Nos a kettővel sincs bajunk,tudom kezelni Őket,rendes gyerekek,anyagilag nem vagyunk eleresztve,de nincs hiányuk semmiben,nem kell nélkülözniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!