Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 3. császár után hosszabb a...

3. császár után hosszabb a gyógyulás?

Figyelt kérdés
Gyakori a komplikáció?
2011. ápr. 23. 09:50
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

Ha ráér a válasz 2-3 hetet, akkor majd megírom. :)

Most töltöm a 37. hetet, és a 3. császárra készülök.

2011. ápr. 23. 14:36
 2/26 A kérdező kommentje:
Akkor már tárgytalan lesz,ugyanis 16 napom van a programozott császáromig! :D De attól írhatsz,és meg beszéljük,kinek hogy alakult!!! Sok szerencsét,és erőt kívánok! :)
2011. ápr. 23. 20:05
 3/26 anonim ***** válasza:
Köszi, és én is sok sikert kívánok Neked!
2011. ápr. 23. 22:24
 4/26 anonim ***** válasza:

leghatározotabban igen.

3 császárom volt, nagyon kicsi korkülönbséggel a szülések között.

nem volt komplikációm, csak tovább véreztem és lassabban ment minden mozgás (mondjuk így is hamar, 3 hét volt, hogy majdnem mindent tudtam csinálni)

nekem a műtét nagyon rossz volt.

de szerintem ne aggódj, mert sokkal inkább kondiban vagy, mint az elsőnél vagy a másodiknál.

2011. ápr. 24. 21:03
 5/26 A kérdező kommentje:
a kondi meg is van,mér két gyerek mellett :) de az összenövésektől félek nagyon.... és mikor már a dokim sem kecsegtet ,,könnyű műtéttel,, így félek de nagyon...
2011. ápr. 25. 11:56
 6/26 anonim ***** válasza:

szia

előző válaszoló vagyok. sajnos ezt csak megerősíteni tudom. a műtét sokkal hosszabb volt, iszonyúan féltem, idegeskedtem és a doki is mndta, hogy ez azért így már egy közepesen nehéz műtét volt.

sajnos nekünk az első kisbabánk meghalt, így nem volt kérdés, hogy vállalunk még babát... de most már nincs több. azt hiszem még egyszer én nem bírom ki.

:-) bocsi, nem akarlak ijesztegetni

2011. ápr. 26. 10:05
 7/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy írtál.Nem ijesztetek meg...már nem... :) annyira parázok,hogy az már nem normális,és nem félelem.Nem tudom micsoda....

Bár már ott tartanánk,legyünk túl rajta.Ez a várakozás idegőrlő.13 napom van...az istenért nem akar eltelni.Úgy el ment az egész terhességem,észre sem vettem.Még most csináltam meg a tesztet..és tessék,itt hordozgatok egy érett,nagy babát a pocakomban.Most meg ez a 13 nap nem akar eltelni.Vicces...és kihullik már tőle a hajam.

Próbálom magam lekötni,ma a két nagy ruháit rendezem a szekrénybe.Fel van cetlizve minden adag fölé,melyik az ovis,melyik az itthoni...hogy apa tudja. :)

2011. ápr. 26. 13:18
 8/26 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Bár válaszolni nem tudok, még csak 2 császárom volt, azokat jól viseltem, semmi gond nem volt. Nagyon hamar felépültem. Most a 3.-al még nagyon az elején vagyok, de kíváncsi vagyok nektek hogy lesz. 3 év van a 2 gyerkőcöm között, most viszont a 2. és a 3. között másfél év sem lesz. Kicsit ez miatt parázok.

2011. ápr. 28. 15:03
 9/26 A kérdező kommentje:
Ígérem megírom túléltem-e! :) Nekem 5 éve volt a 2. császárom...szóval az időt kivártuk,hogy kellően meg gyógyuljak.
2011. ápr. 28. 15:32
 10/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Első vagyok. Előrehozta az orvosom a műtétet. Holnap reggel fekszem be, és lehet, hogy már hétvégén babázom.

Nekem a műtétek: 2008.09 és 2010.04.

2011. ápr. 28. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!