Teljesen be vagyok pánikolva. Időben fog jönni? 10-re vagyok kiírva, és semmi jele annak, hogy ki szeretne jönni, mozgolódik, és jól érzi magát! A nyákdugóm holnap lesz 2 hete, hogy elment!
Ez már csak ilyen! :D Ne aggódj, nem fog bent maradni! Ha úgy érzi, majd kibújik. Ilyenkor már bármikor beindulhat a szülés egyik-pillanatról a másikra mindenféle előjel nélkül. Nálam a nyákdugó sem ment el, 6 napot túlhordtam. Végül kitágultam és beindították a szülést.
Gyors és könnyű szülést kívánok!
én semmi bogyót nem szedek a vérnyomás csökkentőn kívül!:) az előbb,amikor felálltam innen,elég nagy mennyiségű folyás távozott belőlem,fehér,de gondolom ez semmit nem jelent! egy kicsit görcsölget a hasam,de ez már napok óta így van! ha esetleg valakivel történik valami újdonság,akkor írjon! könnyű szülést mindenkinek!
sziasztok!
én 12-re vagyok kiírva. és nálam sincs előjel, semmi. :( legutóbb c3100 voltam... ja, akinek új az infó: márc. 11. telihold. :)
39 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!