Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 38 hetes vagyok és hát már a...

38 hetes vagyok és hát már a babám nem úgy mozgolódik, inkább kinyomja magát. Nektek is ilyen kis lusta ilyen idősen?

Figyelt kérdés
gondolom már kicsi neki a hely és azért nem rúg. Nyugtassatok már meg,annyira aggódom.
2009. márc. 17. 14:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan már nem vagyok terhes, de emlékszem, hogy az én fiam is így mozgolódott már az utolsó hetekben. Azaz alig-alig, vagyis mozgott ő, csak már nem olyan intenzíven. 38. héten leszállt a pocakom, teljesen beékelődött a feje (azt mondta a doki, hogy szerinte egy héten belül megszületik, ha már ennyire lent van, de még két hétig bent maradt). Én is csak annyi mozgást tapasztaltam, hogy kinyomta vagy a lábát, vagy a könyökét, ha lefeküdtem, akkor a fejét mozgatta és az nagyon-nagyon rossz volt, mert szó szerint fejelgette a húgycsövemet és a hólyagomat és olyan fájdalmat okozott, mintha fel lennék fázva, hasító, éles fájdalom volt. Ezeken kívül még a csuklás volt gyakori, de már az sem olyan sokszor, mint korábban. De voltak nagyon csendes órái, egyszer már beindultunk a kórházba, mert két órán keresztül nem éreztem 39 hetesen, de mire beültünk a kocsiba, addigra mocorgásba kezdett.

Akkor nekem azt mondta a szülésznő, hogy ha ennyi idősen a napi tíz mozgás megvan az jó, ha 2 órán át nem mozog és sehogy sem tudom megmozgatni (mondjuk egy enyhe nyomással, lefekvéssel, négykézlábra állással), akkor menjek be megnézetni magam.

Ne aggódj, minden rendben van!

2009. márc. 17. 15:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Megválaszoltad a kérdésed:-)

Kicsi neki a hely, nem tud rugdosni. Amint megmozdul, úgy érzed, hogy mindjárt átszakad a hasad...

Ez normális, így is marad, sőt egyre kevesebbet fog még így is mozogni:-)

2009. márc. 17. 15:09
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Hát igen már elég kellemet érzés néha amikor mocorog,mintha szét akarnék néha szakadni. jó egészséget kívánok nektek.
2009. márc. 18. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!