Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mibol tudtad hogy itt az ido...

Mibol tudtad hogy itt az ido a szulesre?

Figyelt kérdés
NA nem arra gondolok hogy elment a viz,vagy a par perces fajasok,hanem hogy nemsokara mindez bekoveztkezik.
2011. ápr. 15. 09:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A jóslófájásokból, és hoyg leszállt a hasam. Minden szembejövő szólt: Jé, te mindjárt szülsz, leszállt a hasad.
2011. ápr. 15. 10:07
 2/12 anonim ***** válasza:

Nekem fájt a gerincem. Sajnos nem tudtam, hogy ezek jóslófájások voltak.

Erről azért adhatnának az orvosok igazán felvilágosítást főleg az első gyermeküket váró kismamáknak :( !

Neked meg gratulálok. Remélem időre jön a kicsi és nem korábban !

2011. ápr. 15. 10:27
 3/12 anonim ***** válasza:

Az első szülésemnél semmi előjel nem volt, teljesen jól éreztem magam, sehol semmi nem fájt.Éjfélkor mikor kimentem pisilni akkor folyt el a magzatvíz.

A másodiknál a nyákdugó távozott előző nap és furcsa szúró, feszítő érzés volt a medencémben, másnap pedig el is folyt a magzatvíz.

2011. ápr. 15. 10:33
 4/12 anonim ***** válasza:

SEMMIBŐL! Nem volt jele a szülésnek: teljesen zárt méhszáj, nulla fájások, nulla méhösszehúzódás, a derekam sem fájt, SEMMI! Pedig már 40. hétben voltam.

Aztán egyik este a semmiből elkezdett menni a hasam és ömlött belőlem a vér. Szerencsére a kórházban voltam már (a dokim biztos ami biztos befektetett), és így azonnal vittek a szülészetre. Pillanatok alatt meglett a babám:)

Szép szülést Neked

egy 2 hónapos kiscsaj anyukája

2011. ápr. 15. 11:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Szia! Én nagyjából tudtam, hogy 1-2 napon belül szülök, mert a 40. hét végén a méhszájam már 3 ujjnyira nyitva volt. Jóslófájásaim nem voltak, a nyákdugóm is fokozatosan távozott, ezért nem vettem észre. Viszont a szülés előtti 4-5 napban egyfolytában wc-re kellett mennem, mindig ingerem volt, a doki mondta, hogy ez is jóslófájásnak számít. Még a szülésem napján sem éreztem semmit, bár azt igen, hogy kicsit másmilyen a hasam, valahogy másképp éreztem...aztán egyik pillanatról a másikra nagyon erős görcseim lettek, nekem rögtön 2 perces fájásokkal indult, biztos voltam benne, hogy akkor most kell bemenni a kórházba! Még jó, hogy siettünk, mert az első fájástól számítva 2 óra múlva meg volt a baba! Neked is hasonló könnyű szülést és szép babavárást kívánok!
2011. ápr. 15. 11:35
 6/12 anonim ***** válasza:
Magam alatt voltam, egyedül akartam volna lenni. Aztán éreztem egy kis pukkanást a hasam tetejénél. Majd menzis görcsök, rendszeresen. Ekkor kezdtem gyanakodni. Szivárogni kezdett a magzatvíz és hiába feküdtem, nem múltak a fájások. Ezután indult be.
2011. ápr. 15. 13:17
 7/12 anonim ***** válasza:

Én a nagy semmiből.

Mindkettő váratlan volt, fájásokkal kezdődött.

Semmi előjel nem volt.

2011. ápr. 15. 13:18
 8/12 anonim ***** válasza:

Előtte lévő pár éjszaka jóslófájásaim voltak, rendszertelen fájások, és elmúltak, ebből tudtam, hogy csak jósló. Aznap este viszont éreztem, hogy a baba nyomogatja lefelé a fejét. Lefekvéskor ismét éreztem, hogy nyomja lefelé magát, plusz hogy csiklandoz, kapirgál lent a kezével (?)... Aztán elaludtam, és 1-2 óra múlva rendszeres, 3-5 perces fájásaim lettek, másnap délre megszületett :)

(2 hetes baba anyukája)

2011. ápr. 15. 14:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Igazából egyiknél sem volt semmi előjele, az egyik pillanatban még semmi sem volt, a másikban pedig már kezdődött.
2011. ápr. 15. 15:03
 10/12 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat :) Sok boldogsagot mindenkinek!
2011. ápr. 15. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!