Betöltöttem már a 40 hetet. A doki azt mondta, jövőhét kedden megindítja ha addig nem indul meg. Mit tegyek, hogy spontán történjen? Vannak praktikák?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 13:32
11/12 anonim válasza:
Hát..a fenti praktikákat én is kipróbáltam, egyik se jött be. Aztán pénteken ebédeltem egy extra csípős borsos tokányt, este 10-kor pedig elment a nyákdugó,jöttek a fájások (40+6 napos korban.)
Másnapra reggel 6-ra voltam egyébként kiírva szülésindításra.
Hogy a tokánytól-e azt nem tudom:-)de 1 próbát megér...
12/12 anonim válasza:
Én is szombatra vagyok kiírva mint az egyik előző hozzászóló, nekem utána naponta ctg, és ha nem indul meg akkor péntekig megindítják. Nagyon izgulok, én már nyitva vagyok bő 1 ujjnyira de a tegnapi méhszáj vizsgálat után se lett semmi :-( Illetve kis vérzés, meg fájt a hasam egész este, de mára már nulla fájdalom :-( Én már sokmindent próbáltam, szex, forró fürdő, séta, málnalevél tea. Még a tonicot hallottam, hogy esetleg segíthet, úgy látom azt még nem írták. De nekem ez annyi lenne mint halottnak a csók szerintem :-( Drukkolok mindenkinek, hogy ne kelljen indítani, az oxitocin azért nem egy leányálom , olyan fájásokat csinál...szerintem jobb ha minden megy a maga útján!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!