Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dokim szerint 1111- (szóval...

Dokim szerint 1111- (szóval mínuszot mondott a végére) cervix-szel kihúzom jövő hét keddig és aznap megindítja a szülést. Egyrészt mit jelent a mínusz, másrészt ki meddig húzta ilyen értékekkel?

Figyelt kérdés
Rettegek az indított szüléstől, kislányom 38+1. napra született természetes úton. Most meg úgy néz ki, még a betöltött 40. is meg lesz. El vagyok kenődve:(
2010. nov. 10. 18:27
 1/9 anonim ***** válasza:
nE IDEGESKEDJ, A DOKID NEM TUDHATJA, A BABÁD KIBÍR-E MÉG 1 HETET ODABENT :) A mínusz annyit tesz, hogy kicsit kevesebb, mint 1 ujjnyira rövidült meg a méhnyak éa végig nyitva vagy 1 ujjnyira.
2010. nov. 10. 18:35
 2/9 anonim ***** válasza:

Ne kenődj el! Minden szülés más, te most egy ilyet "fogtál ki". Ugyanúgy átélheted a szülés örömét attól, hogy nem magától indul be.

Amúgy ismerek egy kismamit, aki ugyanezzel az értékkel 30. hétben van és a doki egyáltalán nem aggódik, hogy idő előtt beindulna nála a szülés.

2010. nov. 10. 18:59
 3/9 anonim ***** válasza:
A világért se szomorodj el, a doki sem tudhat mindent. Engem szerdán vizsgáltak meg C2000 volt, teljesen zárt voltam, tök síma CTG-vel, péntek hajnalban spontán indult a szülés.
2010. nov. 10. 19:20
 4/9 anonim ***** válasza:

Simán tévedhet a doki, nyugi. Nekem délelőtt 11-kor 3000-es értékre mondta, hogy jövő héten indítja, és még aznap este megszületett a fiam, indítás nélkül:)

Úgyhogy simán kibújhat a kicsikéd:)

2010. nov. 10. 19:39
 5/9 A kérdező kommentje:

jaj köszi a válaszokat, kissé felvidultam:))

olyan türelmetlen vagyok már:)

2010. nov. 10. 19:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Du-n nézték ,akkor még 3000 volt,másnap reggelre meg lett a fiam:-) Ne aggodj,már a hévégén tutti babázol!:-)
2010. nov. 10. 20:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Jövök én:)

A 2. gyerekkel a 36. héten lett 1111, és a 41. héten indítani kellett, pedig voltak görcseim, sokat jóslóztam.

A 3. gyerekkel a 8. héten 1110 lett, igaz nem 1111, mint neked, de így is a 42. héten indították.

Ez a szám önmagában nem sokat jelent. Túl is hordhatod, de akár még ma este is megszülheted:)

2010. nov. 10. 21:19
 8/9 anonim ***** válasza:
a próféta szóljon belőletek, már nagyon szeretném megölelgetni a kisfiamat is! :)
2010. nov. 10. 22:00
 9/9 A kérdező kommentje:

:D másik gép volt, másik néven bejelentkezve:))

de tényleg köszi a biztatást!

2010. nov. 10. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!