Dokim szerint 1111- (szóval mínuszot mondott a végére) cervix-szel kihúzom jövő hét keddig és aznap megindítja a szülést. Egyrészt mit jelent a mínusz, másrészt ki meddig húzta ilyen értékekkel?
Ne kenődj el! Minden szülés más, te most egy ilyet "fogtál ki". Ugyanúgy átélheted a szülés örömét attól, hogy nem magától indul be.
Amúgy ismerek egy kismamit, aki ugyanezzel az értékkel 30. hétben van és a doki egyáltalán nem aggódik, hogy idő előtt beindulna nála a szülés.
Simán tévedhet a doki, nyugi. Nekem délelőtt 11-kor 3000-es értékre mondta, hogy jövő héten indítja, és még aznap este megszületett a fiam, indítás nélkül:)
Úgyhogy simán kibújhat a kicsikéd:)
jaj köszi a válaszokat, kissé felvidultam:))
olyan türelmetlen vagyok már:)
Jövök én:)
A 2. gyerekkel a 36. héten lett 1111, és a 41. héten indítani kellett, pedig voltak görcseim, sokat jóslóztam.
A 3. gyerekkel a 8. héten 1110 lett, igaz nem 1111, mint neked, de így is a 42. héten indították.
Ez a szám önmagában nem sokat jelent. Túl is hordhatod, de akár még ma este is megszülheted:)
:D másik gép volt, másik néven bejelentkezve:))
de tényleg köszi a biztatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!