Hányan maradtunk jövő a hétre? Hogy vagytok? Milyen szülésre készültök? Mekkora baba? Kislány, kisfiú? Neve?
Sziasztok!
Én mára vagyok kiírva!Örültem volna ha egy-két nappal előbb jön mert ilyenkor már az ember annyira várja.Első baba ugyhogy nagyon izgalmas az egész meg azért a félelem is benne van az emberben de remélem minden rendben zajlik majd.3800 grammra saccoltál a picit tehát nem lesz egy pici baba de természetes szülésre készülünk aztán majd kiderül.A nemét végig nem tudták megmondani mert mindig úgy fordult,hogy nem lehetett belátni a lába közé.Igazából mindegy is a lényeg,hogy egészséges legyen.Szabolcs vagy Jázmin lesz a neve,Szabolcsot apukájáról kapja.Én egyedül megyek szülni mert én nem szeretném ha bent lennének velem valahogy így nekem jobb.Természetesen párom ott lesz a folyosón mindenképp de kértem,hogy ne jöjjön be csak ott várakozzon.
sziasztok!
Vasárnapra vagyok kiírva,de szerintem addig nem húzzuk, mert valószínű császár lesz, mivel az első is az volt, és a mostani kislány is nagyon nagy... Császárnál nálunk nem lehet bent apuka sajnos.
Az elsőnél nagyon jó volt, hogy ott volt a vajúdásnál, mert egyrészt hosszú volt, nehéz, féltem, és ő megnyugtatott. Anyukámnak kifejezetten nem örültem, mikor bejött... De hát anyuka :)
Sziasztok!
Ki hogy van?Megszülettek a babák?Nálunk a mi pici lányunk Jázmin 3850 grammal 55 cm-el jött a világra június 30-án 18:10 perckor mindössze másfél óra alatt vajúdással együtt.
Aki tud meséljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!