Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi az a homeopátiás keverék,...

Mi az a homeopátiás keverék, ami megindítja a szülést (ha a baba már érett rá)? Állítólag a dúlák szokták ajánlani. Valaki már ivott ilyet?

Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 23:05
 1/6 anonim ***** válasza:
A málnalevél teáról tudok ami hamarabb megindíthatja és megkönnyítheti a szülést.
2010. okt. 24. 10:19
 2/6 kisnita ***** válasza:

Szia! Nem tudom pontosan mire gondolsz mert mikor ér túlhordásban voltam a babámmal rákerestem ezekre és elég sokféle módszert találtam a szülés megindítására.

1. Tonik. Minél több annál jobb.

2. Hashajtó (nem próbáltam)

3. Málna levél tea a terhesség 36-37. hetétől fokozatosan növelne a mennyiséges, a 40. héten már napi 1 litert ittam, de nem indult meg a szülésem.

4. Különböző homeopátiás bogyók. (cimicifuga, arnica, pulsatilla, stb) ezeknek meg tudod keresni az adagolását a neten. Én szedtem, de ezek sem használtak.

DE! Nagyon sok pozitív tapasztalatot hallottam már róluk. Az tény, hogy nem csodaszer mert nem mindenkinél ha, de nem lehet tudni előre, hogy nálad fog-e hatni úgyhogy szerintem érdemes kipróbálni. Nem kerülnek olyan nagyon sokba hogy ne érjen meg próbát. Én így álltam hozzá.

2010. okt. 24. 12:27
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Az első terhességemnél én is ittam a málnalevél teát és a 4. pontban leírt homeós bogyókat szedtem a 36. héttől, de végül a 42. héten császároztak, mert nem indult be a szülés (nem tágultam). Azt hittem, van valami csodaszer, de lehet, hogy akkor nincs is? Azért a tonikot kipróbálom, köszönöm!
2010. okt. 24. 14:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Atonikkal azért vigyzáni kell, mert kinint tartalmaz, ami nagyobb mennyiségben a felnőttekre is ártalmas! Viszont a sok mozgást tudom ajánlani, nem a durva ugrálást, de a folyamatos mozgolódást... Persze ezt is napokon keresztül, folyamatosan, és nem a lépcsőzésre gondolok, mert az fárasztó. Pl.folyamatos házimunka, ami mindent megmozgat. Nekem bejött!
2010. okt. 24. 17:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a bábakoktelra gondolsz. Keress ra itt is több kerdes volt mar rola! (bocs az ekezet hianyossaga miatt)
2010. okt. 24. 23:26
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, ezt kipróbálom!
2010. okt. 25. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!