Mi az a homeopátiás keverék, ami megindítja a szülést (ha a baba már érett rá)? Állítólag a dúlák szokták ajánlani. Valaki már ivott ilyet?
Szia! Nem tudom pontosan mire gondolsz mert mikor ér túlhordásban voltam a babámmal rákerestem ezekre és elég sokféle módszert találtam a szülés megindítására.
1. Tonik. Minél több annál jobb.
2. Hashajtó (nem próbáltam)
3. Málna levél tea a terhesség 36-37. hetétől fokozatosan növelne a mennyiséges, a 40. héten már napi 1 litert ittam, de nem indult meg a szülésem.
4. Különböző homeopátiás bogyók. (cimicifuga, arnica, pulsatilla, stb) ezeknek meg tudod keresni az adagolását a neten. Én szedtem, de ezek sem használtak.
DE! Nagyon sok pozitív tapasztalatot hallottam már róluk. Az tény, hogy nem csodaszer mert nem mindenkinél ha, de nem lehet tudni előre, hogy nálad fog-e hatni úgyhogy szerintem érdemes kipróbálni. Nem kerülnek olyan nagyon sokba hogy ne érjen meg próbát. Én így álltam hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!