80-90-es erősségű méhösszehúzódást mért ma az NST, szerintetek mikor szülök? 40 hetet betöltöttem, méhszájam 1 cm.
Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 17:04
1/6 anonim válasza:
Az NST-s méhösszehúzódás semmit nem jelent . Nekem már 100-ast is mért a gép a 36. hét körül. ahhoz képest a 41+1-en szültem.
2/6 anonim válasza:
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Az egyébként, hogy egyszer-egyszer a gép 70-80-as összehúzódást jelez, nem jelent semmit. Nekem rendszeres 2 perces 40-es "fájásaim" voltak, mikor már vajúdtam... pedig ezek igazán még nem is fájások :)))
3/6 anonim válasza:
nekem az intenzív 3perces fájásoknál mért a gép 20-30as erősséget.a max 40es volt.
pedig a 10percesek alatt 60-80as is volt,és az fele annyira sem fájt mint a 20as
4/6 anonim válasza:
semmit nem jelent. 60-70-es fájásokat mért a gép a szülőszobán, a vajúdás alatt végig... és akkor már 4.5 ujjnyira voltam nyitva!
5/6 anonim válasza:
Nekem szüléskor is lapos volt az NST... olyan helyen voltak a fájásaim, amit a gép nem észlelt. Csak a méhszájam fájt 3-1 percenként, nem keményedett hozzá a pocakom...
OPT-nél meg mért 80-90 fájásokat, amiket meg sem éreztem.
Indított szülésem volt
6/6 A kérdező kommentje:
Hát akkor baromi sok értelme van a fájás ilyetén mérésének! Amúgy még nem szülök :-(
2010. aug. 28. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!