Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 40. héten tartunk, se egy...

40. héten tartunk, se egy jóslófájás, semmi gyanús folyás. Kinyílva sem vagyok egyáltalán. Eddig az NST sem mutatott méhösszehúzódást.Mikor lesz ebből szülés?

Figyelt kérdés
Ráaadásul a pici sincs még teljesen lenn, a buksija a medencecsontomon van, nem érzek semmi feszülést sem a medencénél sem a szeméremcsontnál. A közérzetem viszont elég pocsék.
2008. okt. 13. 18:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én már a 41. hétben járok és ugyanígy vagyok, illetve még annyi sem, hogy pocsékul érzem magam. Mi lesz így? Hirtelen beindul?? Hát, bent biztos nem marad!! Csak nagyon nagy türelem kell már!
2008. okt. 13. 18:35
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Remélem a péntekre jósolt hidegfront meghozza őt.
2008. okt. 13. 18:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanígy voltam 8 héttel ezelőtt. Aztán mikor elkezdett öregedni a méhlepényem, akkor beindították a szülést oxitocin infúzióval. Most van egy gyönyörű 8 hetes fiam.

Mihamarabbi, könnyű szülést kívánok:)

2008. okt. 13. 18:44
 4/12 A kérdező kommentje:
Múlt hét hétfőn voltam uh-n, a lepényem még csak másod fokban volt érett. Remélem mielőbb beindul, mert már tökre parázok. Aztán nem tudom, hogy hogyan fogunk szülni mert a vérnyomásom elég magas (145 körüli már lassan egy hete). Bár dokim szerint jó eséllyel pályázok császárra, mert nem igazán akar lemenni.
2008. okt. 13. 18:49
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Én is a 40.hétben járok,csüt.-re vagyok kiírva,de sehol semmi,a kisasszony meg vígan mocorog,amikor lepihenek.Ma pl.szobát festettem,hátha történik valami :-)Én szerdán megyek Ctg-re.
2008. okt. 13. 19:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanígy voltam, nem éreztem semmit, aztán egyszer csak vacsora közben elkezdtem görcsölni (nem vészesen), felhívtam a dokit, mert nem voltam biztos benne, hogy menni kell... Másnap reggelre kint volt a Manó. (És olyan szép formás feje lett, mint egy császáros babának, mert nem töltött lent sok időt.) Most fél éves... Kitartás, és addig is pihenjetek, szükség lesz az erőtökre.
2008. okt. 13. 20:51
 7/12 anonim ***** válasza:

Én is így voltam. Semmi tünet:)

Aztán elkezdődtek a fájások, és meglett a kicsi 8 nap tulhordással.

2008. okt. 13. 21:40
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanígy volt és meg kellett császározni a 40. hétre, mert nagyon nagy volt a babám ( 4300 gr):)
2008. okt. 13. 23:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Nyugalom!!!!! Én is így jártam a kisfiammal, nekem is minden eredményem végig tökéletes volt. Vidámam nyüzsögtem, itthon tettem - vettem. A hasam sem szállt le, bár majd megölt a tehetetlen várakozás, és az izgalom. A védőmőm már 36. hétre megjósolta a babánkat, mondván, hogy biztos nem fogom tovább hordani. Igaz, semmi jel nem mutatott arra, hogy bármiért is elöbb érkezne. Én 8 napot túlhortam a kicsit. Jún 30-ára voltam kiírva, de akkor nem történt semmi. Rá két napra, egy kicsit véreztem.Jól megilyedtünk a férjemmel, és bementünk a kórházba. Semmi fájásom nem volt ugyan. Megörültem mikor közölte az orvs a kórházban, hogy ma szülünk...De nem szültünk. Kisfiam júl. 7-én éjfélkor indult be, 5 perces fájásokkal sétáltam át a szülészetre. Mire a férjem beért 2 perces fájásaim voltak. Manónk ennek ellenére másnap 12:40-kor júl. 8-án született 4280g-al és 58 cmmel. Nem császároztak, megszültük simán..:)Jól meglepődtem, mikor megláttam, ugyanis én egy 3500-3800-as manóra számoltam. Nekem nem mondták meg, hogy mekkora a kicsi odabent. Elötte egy héttel,mikor egy doki megvizsgált ő mondta, hogy 3500g körüli. Hát tévedett. Sokan javasolják az apás szülés beindítását, de nálubnk nem vált be. Én Fehérváron szültem, nekem azt mondták, hogy 1 hetet várnak és utánna beindítják, ha nem történik semmi. Az eredményeim végig tökéletesek voltak. Manó remekül éreztem magát a pocimban. Míg korházban voltam, minden reggel este nst vizsgálat volt, lázméréssel, pulzusméréssel. Férjem egész nap velem volt. Férjemmel annyit sétáltunk a kórház kertjében és lépcsőztünk azért, hogy valami történjen végre, hogy az elmondhatatlan. Az eredmény, egy kellemes izomláz lett a vádlimban... Az utólsó napok a legrosszabbk szerintem. Dokimmal megbeszéltem, hogy ha nem feltétlenül muszáj, akkor ne indítsák be a szülést. Én nem akartam, hogy mesterségesen induljon el. Úgy voltam vele, hogy amíg a kicsi jól van, addig ne piszkáljuk, biztosan nagyon usta kisfiú. Adtak még nekem 2 napot, ha addig nem történik semmi, akkor lesz ami lesz, de elindítják. Erre már nem került sor. Még aznap este sétálhattam át a szülészetre. :) És mikor a karomban fogtama az én kis óriásbébimet (aznap mi voltunk az osztály legnagyobb gyerkőce) az minden elötte levő szenvedést feledtetett velem.:) Már ott megbeszéltük a szülészeten a férjemmel, hogy ha jövőre nem is, de utánna való évben mindenképpen szeretnék megint egy kis manónak életet adni. Csaba Koppány kisfiam, így szülés után is hozza a formályát. Azóta is imád alukálni. Másfál hónapos kora óta végigalussza az éjszakákat. Rendkívűl jó gyerek, soha nem sír, nem hisztizik. Néha vannak nyűgösebb napjai, de akkor sem vészes..:) Kitartás, és hamarosan te is karodban foghatod a kis manódat!
2008. okt. 14. 09:32
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Bizonyára nemsokára a kezedben tarthatod a kicsidet:D

De próbálkozzatok a szexxel,nagyon sok mindenkinél beválik:D

Boldog babázást!

2008. okt. 14. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!