40. héten tartunk, se egy jóslófájás, semmi gyanús folyás. Kinyílva sem vagyok egyáltalán. Eddig az NST sem mutatott méhösszehúzódást.Mikor lesz ebből szülés?
Figyelt kérdés
Ráaadásul a pici sincs még teljesen lenn, a buksija a medencecsontomon van, nem érzek semmi feszülést sem a medencénél sem a szeméremcsontnál. A közérzetem viszont elég pocsék.2008. okt. 13. 18:29
1/12 anonim válasza:
Én már a 41. hétben járok és ugyanígy vagyok, illetve még annyi sem, hogy pocsékul érzem magam. Mi lesz így? Hirtelen beindul?? Hát, bent biztos nem marad!! Csak nagyon nagy türelem kell már!
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Remélem a péntekre jósolt hidegfront meghozza őt.
2008. okt. 13. 18:42
3/12 anonim válasza:
Én ugyanígy voltam 8 héttel ezelőtt. Aztán mikor elkezdett öregedni a méhlepényem, akkor beindították a szülést oxitocin infúzióval. Most van egy gyönyörű 8 hetes fiam.
Mihamarabbi, könnyű szülést kívánok:)
4/12 A kérdező kommentje:
Múlt hét hétfőn voltam uh-n, a lepényem még csak másod fokban volt érett. Remélem mielőbb beindul, mert már tökre parázok. Aztán nem tudom, hogy hogyan fogunk szülni mert a vérnyomásom elég magas (145 körüli már lassan egy hete). Bár dokim szerint jó eséllyel pályázok császárra, mert nem igazán akar lemenni.
2008. okt. 13. 18:49
5/12 anonim válasza:
Szia.Én is a 40.hétben járok,csüt.-re vagyok kiírva,de sehol semmi,a kisasszony meg vígan mocorog,amikor lepihenek.Ma pl.szobát festettem,hátha történik valami :-)Én szerdán megyek Ctg-re.
6/12 anonim válasza:
Én ugyanígy voltam, nem éreztem semmit, aztán egyszer csak vacsora közben elkezdtem görcsölni (nem vészesen), felhívtam a dokit, mert nem voltam biztos benne, hogy menni kell... Másnap reggelre kint volt a Manó. (És olyan szép formás feje lett, mint egy császáros babának, mert nem töltött lent sok időt.) Most fél éves... Kitartás, és addig is pihenjetek, szükség lesz az erőtökre.
7/12 anonim válasza:
Én is így voltam. Semmi tünet:)
Aztán elkezdődtek a fájások, és meglett a kicsi 8 nap tulhordással.
8/12 anonim válasza:
Nekem is ugyanígy volt és meg kellett császározni a 40. hétre, mert nagyon nagy volt a babám ( 4300 gr):)
9/12 anonim válasza:
Nyugalom!!!!! Én is így jártam a kisfiammal, nekem is minden eredményem végig tökéletes volt. Vidámam nyüzsögtem, itthon tettem - vettem. A hasam sem szállt le, bár majd megölt a tehetetlen várakozás, és az izgalom. A védőmőm már 36. hétre megjósolta a babánkat, mondván, hogy biztos nem fogom tovább hordani. Igaz, semmi jel nem mutatott arra, hogy bármiért is elöbb érkezne. Én 8 napot túlhortam a kicsit. Jún 30-ára voltam kiírva, de akkor nem történt semmi. Rá két napra, egy kicsit véreztem.Jól megilyedtünk a férjemmel, és bementünk a kórházba. Semmi fájásom nem volt ugyan. Megörültem mikor közölte az orvs a kórházban, hogy ma szülünk...De nem szültünk. Kisfiam júl. 7-én éjfélkor indult be, 5 perces fájásokkal sétáltam át a szülészetre. Mire a férjem beért 2 perces fájásaim voltak. Manónk ennek ellenére másnap 12:40-kor júl. 8-án született 4280g-al és 58 cmmel. Nem császároztak, megszültük simán..:)Jól meglepődtem, mikor megláttam, ugyanis én egy 3500-3800-as manóra számoltam. Nekem nem mondták meg, hogy mekkora a kicsi odabent. Elötte egy héttel,mikor egy doki megvizsgált ő mondta, hogy 3500g körüli. Hát tévedett. Sokan javasolják az apás szülés beindítását, de nálubnk nem vált be. Én Fehérváron szültem, nekem azt mondták, hogy 1 hetet várnak és utánna beindítják, ha nem történik semmi. Az eredményeim végig tökéletesek voltak. Manó remekül éreztem magát a pocimban. Míg korházban voltam, minden reggel este nst vizsgálat volt, lázméréssel, pulzusméréssel. Férjem egész nap velem volt. Férjemmel annyit sétáltunk a kórház kertjében és lépcsőztünk azért, hogy valami történjen végre, hogy az elmondhatatlan. Az eredmény, egy kellemes izomláz lett a vádlimban... Az utólsó napok a legrosszabbk szerintem. Dokimmal megbeszéltem, hogy ha nem feltétlenül muszáj, akkor ne indítsák be a szülést. Én nem akartam, hogy mesterségesen induljon el. Úgy voltam vele, hogy amíg a kicsi jól van, addig ne piszkáljuk, biztosan nagyon usta kisfiú. Adtak még nekem 2 napot, ha addig nem történik semmi, akkor lesz ami lesz, de elindítják. Erre már nem került sor. Még aznap este sétálhattam át a szülészetre. :) És mikor a karomban fogtama az én kis óriásbébimet (aznap mi voltunk az osztály legnagyobb gyerkőce) az minden elötte levő szenvedést feledtetett velem.:) Már ott megbeszéltük a szülészeten a férjemmel, hogy ha jövőre nem is, de utánna való évben mindenképpen szeretnék megint egy kis manónak életet adni. Csaba Koppány kisfiam, így szülés után is hozza a formályát. Azóta is imád alukálni. Másfál hónapos kora óta végigalussza az éjszakákat. Rendkívűl jó gyerek, soha nem sír, nem hisztizik. Néha vannak nyűgösebb napjai, de akkor sem vészes..:) Kitartás, és hamarosan te is karodban foghatod a kis manódat!
10/12 anonim válasza:
Szia!
Bizonyára nemsokára a kezedben tarthatod a kicsidet:D
De próbálkozzatok a szexxel,nagyon sok mindenkinél beválik:D
Boldog babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!