Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A hízás miatt félek a babaváll...

A hízás miatt félek a babavállalástól? Vagytok/voltatok hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Sajnos nálunk az egész család elég hízékony. Nekem nagyon oda kell figyelnem az étkezésre, és rengeteget mozgok, így vagyok most 80 kg, a 172 cm-hez. Ennél csak feljebb megy. Régebben 120 is voltam.

Rettentően félek, ha terhes leszek, meghízok, és esetleg nem tudom majd leadni a felszedett kilókat, vagy csak több évi keserves munkával.

A férjem már nagyon szeretne babát, én is, de az visszatart. Van aki hasonló helyzetben van/volt?

2011. ápr. 2. 23:57
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Próbáltam végig olvasni a kommenteket.

Nos már szakiskolás koromban 102 kilót nyomtam. Én aztán tudom,milyen az a túl súly.Egy percig sem vacilláltam,amikor úgy éreztünk,jött is az első gyerekünk. Vele 15 kilót szedtem fel,amiből 10-et lekínlódtam,hogy neki tudjunk gyürkőzni a kis tesónak,rá két és fél évre megszületett a 2. gyerekünk,vele már csak 5 kiló jött fel.Diétán voltam egész végig,jól bírtam,nem eszegettem mellé,és egy egészséges 3400g-os fiunk született. Eltelt 5 év azóta.Tavaly tavasszal,elkezdtem megint keményebben lefaragni a kilóimat,mert hogy a közben az 5 év alatt megint feljött egy pár kiló. :( Nos leadtam azt a 7-8 kilót,és már Szeptemberben jött a 2 csíkos teszt! :)

Most 33 hetes vagyok a 3. babával,5 kiló van eddig rajtam,várható még 2-3 biztos.Most 120 kiló vagyok.

Életemet mindig a diéták,fogyókúrák töltötték ki,ami persze most sem változott,mert nagyon figyelnem kell magamra,hogy ne jöjjön fel 20-30 kiló még erre a száz valahányra :(

De diéta mellett sikerül kordában tartani a hízást.

2011. ápr. 5. 11:34
 32/34 anonim ***** válasza:
Szia, én 84 kg-mal lettem terhes. Egyáltalán nem érdekelt, hogy mennyit fogok hízni, 105 kg-val mentem szülni. Tudod, én azt gondolom, hogy eljön az az idő az életedben, amikor nem érdekel milyen áron, de babát szeretnél, úgy IGAZÁN!! Szóval lesz egy olyan pont, amikor semmi más nem fog érdekelni, csak hogy édesanya lehess. Rajtam is maradt felesleg, sőt a hasam alapján én is simán mondhatnám, hogy terhes vagyok, DE van egy gyönyörű, egészséges kislányom, aki állandóan mosolyog, és imádjuk egymást, és őt a legkevésbé sem érdekli, hogy mekkora hasam van, mint ahogy gondolom téges sem érdekel, hogy anyukádnak van-e feleslege. Szerintem várd meg ezt a pillanatot, és hidd el nagyon boldog terhességed lesz, ha nem a kilókat számolod. Én a végefelé, a terhesrendelésen csak röhögtem, amikor a mérlegre kellett állni :-)))))))
2011. ápr. 5. 16:30
 33/34 anonim ***** válasza:

Egyetértek az utolsóval, én is túlsúllyal kezdtem és olyan 20kg plusz lesz a szülésig rajtam,de már annyira szerettem volna babát,hogy nem érdekelt,30 éves elmúltam mikor teherbe estem, nem akartam tovább várni. Lesz időm leadni :)

30km

2011. ápr. 7. 19:34
 34/34 anonim ***** válasza:
Szia!Én is nagyon hamar hízokÉs én is mindig féltem attól,hogy ha egyszer terhes leszek,biztos akkora leszek mint egy ház!Egyébként kb ugyanolyan testalkat vagyok mint te!Most 37hetes vagyok 10kG plusz van rajtam,de nem is látszik sehol,csak a hasam nagy!Ja és nagyon jól érzem magam így!Nem kívántam az édességeket,a rántott husit,meg ilyeneket!Pedig azt hidtem zabálni fogok!ÉN a pirítóst kívántam nagyon meg a gyümölcsöket!Na jó azért néha becsúszott egy-egy tábla csoki,meg palacsinta,meg fagyi,ja és a kakaóscsiga!:))))Egyáltalán nem számít,hogy most mit szeretsz,lehet,hogy egész terhességed alatt nem fogod kívánni a mostani kedvenc kajáidat!Bármit megkívánsz azt kell enni,csak mértékkel!Szerintem ne izgúlj!megéri!Aztán majd csak lesz valahogy!:)
2011. máj. 8. 00:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!