A hízás miatt félek a babavállalástól? Vagytok/voltatok hasonló helyzetben?
Sajnos nálunk az egész család elég hízékony. Nekem nagyon oda kell figyelnem az étkezésre, és rengeteget mozgok, így vagyok most 80 kg, a 172 cm-hez. Ennél csak feljebb megy. Régebben 120 is voltam.
Rettentően félek, ha terhes leszek, meghízok, és esetleg nem tudom majd leadni a felszedett kilókat, vagy csak több évi keserves munkával.
A férjem már nagyon szeretne babát, én is, de az visszatart. Van aki hasonló helyzetben van/volt?
Próbáltam végig olvasni a kommenteket.
Nos már szakiskolás koromban 102 kilót nyomtam. Én aztán tudom,milyen az a túl súly.Egy percig sem vacilláltam,amikor úgy éreztünk,jött is az első gyerekünk. Vele 15 kilót szedtem fel,amiből 10-et lekínlódtam,hogy neki tudjunk gyürkőzni a kis tesónak,rá két és fél évre megszületett a 2. gyerekünk,vele már csak 5 kiló jött fel.Diétán voltam egész végig,jól bírtam,nem eszegettem mellé,és egy egészséges 3400g-os fiunk született. Eltelt 5 év azóta.Tavaly tavasszal,elkezdtem megint keményebben lefaragni a kilóimat,mert hogy a közben az 5 év alatt megint feljött egy pár kiló. :( Nos leadtam azt a 7-8 kilót,és már Szeptemberben jött a 2 csíkos teszt! :)
Most 33 hetes vagyok a 3. babával,5 kiló van eddig rajtam,várható még 2-3 biztos.Most 120 kiló vagyok.
Életemet mindig a diéták,fogyókúrák töltötték ki,ami persze most sem változott,mert nagyon figyelnem kell magamra,hogy ne jöjjön fel 20-30 kiló még erre a száz valahányra :(
De diéta mellett sikerül kordában tartani a hízást.
Egyetértek az utolsóval, én is túlsúllyal kezdtem és olyan 20kg plusz lesz a szülésig rajtam,de már annyira szerettem volna babát,hogy nem érdekelt,30 éves elmúltam mikor teherbe estem, nem akartam tovább várni. Lesz időm leadni :)
30km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!