A hízás miatt félek a babavállalástól? Vagytok/voltatok hasonló helyzetben?
Sajnos nálunk az egész család elég hízékony. Nekem nagyon oda kell figyelnem az étkezésre, és rengeteget mozgok, így vagyok most 80 kg, a 172 cm-hez. Ennél csak feljebb megy. Régebben 120 is voltam.
Rettentően félek, ha terhes leszek, meghízok, és esetleg nem tudom majd leadni a felszedett kilókat, vagy csak több évi keserves munkával.
A férjem már nagyon szeretne babát, én is, de az visszatart. Van aki hasonló helyzetben van/volt?
én nagyon vékony voltam szülés előtt, 48kg kezdtem.
persze nem ezért, de örültem, hogy de jó, majd hízok kicsit, soha nem sikerült, gondoltam majd megtartani könnyebb lesz.
terhességi cukorbetegségem volt, végig diétáztam, számoltam a szénhidrátokat, meg volt adva mikor mennyit ehetek, 65kilósan sétáltam be a szülőszobára...
babám egy éves koráig 55 kiló voltam aztán megtanult járni és már csak 50 vagyok :( iszonyú sok mozgás nap mint nap utána rohanni, játszótérre lesétálni, gyerekkel a karomon 2 dugig tömött szatyorral felmászni a lakásba...
ugyan én a másik oldalon állok de at biztsoan mondhatom, hogy lehet terhesen egészségesen étkezni és utána fogyni!
Köszönöm a hozzászólásaitokat!
Sajnos a rokonaim is olyan hízásra hajlamosak mint én, és senki nem tudott visszafogyni a terhesség után. Van aki 40 kg-val több, mint előtte. Ezért féltem egy kicsit.
De akkor továbbra is igyekszem egészségesen étkezni, és remélhetőleg nem szedek fel sokat, ha terhes leszek.
Leírom neked a sztorimat és remélem kedvet is kapsz.
Iszonyatosan hízásra hajlamos vagyok és az egész családom is.Édesanyám mióta az eszét tudja fogyókúrázik és ebben én is követem.Túl vagyok már minden kivizsgáláson(hormonháztartás,pajzsmirigy,vérvétel hegyek) és minden tökéletes nálam.84 kilósan(168 cm) elhatároztam,hogy lefogyok,teljesen elvontam magamtól a cukros ételeket,a fehér kenyeret,tésztákat,pékárukat.Step aerobikra kezdem járni heti 3 alkalommal,majd ahogy jobban bírtam sűrűbben mentem. 3 hónap alatt lefogytam 70 kg-ra, nem volt megerőltető és nem is éheztem sosem.Aztán családi problémáim adódtak és felhíztam 78 kg-ra.Abba hagytam a tornát és nem érdekelt semmi.Végül a gyermek utáni vágyam győzött és ismét elkezdtem oda figyelni magamra és a táplálkozásomra,elkezdtem Femibion 800-at szedni és 2 hónap alatt lefogytam 65 kg-ra.Férjhez mentem rá 1 hónapra már a szívem alatt hordtam életem legnagyobb ajándékát.A terhesség alatt is odafigyeltem az étkezésemre,de így is sikerül felhíznom 88 kg-ra,de nem érdekelt,akkor nem.Szülés után 76 kg-al jöttem haza.Meg is könnyebbültem,hogy az a pár kiló pikk pakk lemegy.Hát nem így lett.Kislányom most 4 hónapos én meg 89 kg.De ennek én vagyok az oka,mert ahogy már korábban is írta egy hozzászóló több tej termelődése reményében mindent ettem,amit értem.Persze tejem nincs több,de súlyom az lett.De egyáltalán nem vagyok elkeseredve,mert már megmutattam magamnak,hogy igen is letudok fogyni csak a megfelelő módszert meg kell találni.Még mindig szoptatok és még várok a step aerobikkal,de az étkezésre már oda figyelek.Eddig 1 hét alatt lement 3 kiló,ami nagy dolog számomra és itt a jó idő,megyünk ezerrel sétálni.Szép napbarnított színem is van már és még a zsírom is ég:)
Szóval nem félj és bízz magadban.Gyönyörű dolog az anyaság!A pajzsmirigyedet meg tényleg nézesd meg ,mert akár a teherbeesést is gátolhatja.Sok egészséget és boldogságot kívánunk!
4 hós kislány és anyukája
Én vagyok a 00:07-es!
VAN súlyproblémám. Ráadásul onnan került rám a felesleg, hogy évekig hormonkezeléseket csináltam, lombikprogramokkal próbálkoztam, hogy babám lehessen.
Pont lesz.rom, hogy hány kiló vagyok, csak lenne már gyerekem.
Bocs, ha durva voltam, de az ilyen rinyálástól a falra mászok!!
TE vagy, aki nem tudod, hogy miken mentem keresztül, de ne is tudd meg, nem kívánom senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!