18. hétben 7kg hízás sok?
Figyelt kérdés
2009. nov. 6. 17:14
1/5 anonim válasza:
Igen,Osszesen 25 kilora szamits ha igy folytatod.
2/5 anonim válasza:
Egy cseppet igen,de semmi baj,még lehet javítani:)))
Én 46kg-al kezdtem(153 cm-hez) és bizony az első 12 hétben lement 5kg.Most 33hetes vagyok és 51kg:))
Szóval jótanács:)Rengeteg zöldség és gyümölcs,köretnek zöldség,ne csak rizs meg krumpli,ne nassolj(sokat) inkább helyette egyél meg egy gyümit:))
Tudom gázosan hangzi én is tömném magamba a csokit táblástól de muszáj,ha nem akarsz úgy kinézni mint egy bálna ezzel megnehezítve a babád és a te születésed a többiről már ne is beszéljünk:)))
Hajrá:D(jah és kismamajóga:D))
Ada és Abigél:))
3/5 anonim válasza:
Ez testalkattól is függ.Én pici túlsúllyal kezdtem a terhességet,most 35 hetes vagyok és 7 kg-ot híztam.Igaz,ebben közrejátszott az is,hogy a 18. hétig hánytam és alig bírtam enni.Most meg diétára fogtak,így megint nem hízok.Mondjuk nem is bánom,a picurka elveszi azt,ami neki kell,rajtam meg nem marad rajtam.
4/5 anonim válasza:
A védőnő szerint 1. trimeszterben 3 kg, 2. trimeszterben 6 kg, 3. trimeszterben megint 3 kg-t kéne hízni. Én az 1. gyerekkel összesen 14 kg-t híztam, és szülés után 1 hónappal 3 kg-val voltam könnyebb, mint előtte. Szóval szerintem ezekkel a statisztikákkal nem érdemes törődni, majd leadod szoptatás alatt. Ez attól is függ mennyi a víz rajtad. Ne koplalj feleslegesen.
5/5 anonim válasza:
Itt találsz hiteles leírást arról, hogy "mennyit kéne híznod":
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!