Mit csináljak? Se nőgyogyászom se semmim nincsen és
szülni fogok nemsokára. Gondolom hülyének néztek.
Szia
Gratulálok a picihez és a dontésetekhez.
Mekkora lett a pici?
2011. ápr. 29. 12:59
32/39 A kérdező kommentje:
2850g 49 cm és a távozási súlya pedig 2790g volt amit feltornásztunk azóta(kedden volt mérve)3760 g-ra és 52.5 cm-re!Hát nehéz döntés volt de valahogyan dönteni kellett..Mindenki odáig van érte mig benn voltam a korházban és nem voltam a szobámban volt olyan hogy a nővér fogta és kivitte magával tv-zni...éjszaka 1 szer vagy 2 szer kel fel ...tejem az van bőven...akár mint egy tehénnek :) és köszönöm kérdésedet!
Gratulálok a kicsihez, és a lehető legjobban döntöttetek!!
Vigyazzátok rá, drága kincs!!!!!!!!
2011. ápr. 29. 13:58
Szívből gratulálok a babához és a döntéshez, hogy felnevelitek! Legyetek nagyon boldogok!
Biztosan sok nehézséggel fogtok majd találkozni, de hiszem, hogy mindent meg fogtok tudni oldani! Ezután is szívesen olvasom a beszámolódat, ha írsz :)
2011. ápr. 29. 14:38
Nahát, nagyon örülök!!! Szerintem jól döntöttetek! Legyetek nagyon boldogok!!!
2011. ápr. 29. 15:36
Gratulálok s minden jót kívánok!
Könnyen meglett?
2011. ápr. 29. 15:43
37/39 A kérdező kommentje:
Hát reggel fél 7 körül elkezdődtek a fájások gyorsan szóltam a barátomnak mivel ő neki meg fél 7 körül indult a busza de hál istennek még nem szált fel szóval hazarendeltem és olyan 11körül hivtunk mentőket és 11:40re meglett a kicsi :) semmi gáz nem volt egy fiatal doktor Úrnál szültem aki nagyon rendes volt és még a kicsi nevét is ott találtam ki...ha fiú lett volna az apja után kapta volna a nevét és mivel lány neven nem gondolkoztam ezért ott kellett gyorsan valamit választani igy lett Anasztázia a kicsi neve de végülis jól jött ki mert 2.án szülinap 15.énb meg névnap hónap végén meg húsvét :) a korházban (Szombathelyi Markusovszky)nagyon rendessek voltak...én nem tudom hogy miért nincs baba-mama barát korházzá minősitve hiszen a nap 24-órájában a kicsivel lehet lenni..nah mind 1 Köszönöm szépen hogy érdeklődtök jól esik hogy vannak ilyen emberek is akik azért kitartanak egymás mellett!KÖSZÖNÖM!
Gratulálok nektek! Remélem nagyon boldogok lesztek :) Írj majd mindenképp, hogy mi van veletek :)
Annyira jó, hogy szoptatod, sajnos sokaknak nem természetes. Már azzal hogy vagy neki, mindent megkap amire szüksége van. Nekünk sincs sok pénzünk, de ha az ember arra vár, hogy mindene meglegyen, hát nem szül sohasem. Megértettem és nagyon becsültem volna azt is ha másként döntessz, de így is melletted vagyok....ha ez számít :)
2011. ápr. 30. 08:13
39/39 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Idén 4.hó 16.án megszültem 2. kislányom Elizát :-) Vele már jártam védőnőhöz és dokihoz is de sikerült itthon megszülnöm :-D
Kapcsolódó kérdések: