Mit csináljak? Se nőgyogyászom se semmim nincsen és szülni fogok nemsokára. Gondolom hülyének néztek.

Hű, azt eddig nem mondtad, hogy nem fogod megtartani...
Azért ebből látszik, hogy tudsz felelősen gondolkozni! Iszonyú nehéz lesz lemondani róla, de ha nincs lehetőséged felnevelni, akkor ez a legjobb, amit tehetsz!
HÍVD FEL a következő számot: 06-80-203-923 Ingyenes! Ez a Gólyahír Egyesület száma, itt tudnak segíteni mindenben neked, abban is, hogy ne kelljen a gyerekednek élete első heteit-hónapjait intézetben tölteni, amíg megfelelő szülőket találnak neki, hanem az egyesületen keresztül akár nyílt örökbefogadással azonnal olyan szülőkhöz kerülhet, akik már régóta vágynak babára! De ezen kívül is, mindenben tudnak a megfelelő helyre irányítani, segítenek, amiben kell! Hívd fel őket és kérlek, írd meg, hogy mi van veled/veletek, nagyon érdekel a sorsod további alakulása!

Szia!
Elöszőr a nőgyógyászhoz kell menned,utána védőnő. Mielőbb hivd fel a gólyahír egyesületet.
Szombathelyi vagyok,szívesen segítek mindenben.

Szia!
Azt hiszem már mindent leírtak előttem. Csak azért írok, hogy megmondjam csodállak, nagyok erős vagy és nagyon felelősségteljes. Rettenetesen nehéz lesz, de ha úgy gondolod ez a legjobb neki, akkor gratulálok, igazán jó ember vagy. Örülök neki, hogy vannak még ilyenek mint te, hogy azt nézik, ami tényleg jó a gyereknek. Őszintén kívánom, hogy a továbbiakban boldog ember legyél.

Én is tudok segíteni, ha nem akarod megtartani:
Bölcső Alapítvány
(tesóm itt dolgozik)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!