Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit csináljak? Se nőgyogyászom...

Mit csináljak? Se nőgyogyászom se semmim nincsen és szülni fogok nemsokára. Gondolom hülyének néztek.

Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 21:44
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ!Hétfőn akkor ráveszem a barátomat hogy kísérjen el és segítsen mindenben.A suliban azért nem vették észre mert magán tanuló vagyok mivel édesapámat gondozni kell november óta.Az utolsó válaszadóval pedig szívesen találkoznék személyesen is és megmutatnám neki hogy nem kamu a kérdés!Akkor irány a védőnő majd gondolom ő elküld nőgyógyászhoz...Végülis megtartani sajnos nem tudjuk de ha már megszületik szülessen jó helyen :(
2011. márc. 19. 23:18
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

Hű, azt eddig nem mondtad, hogy nem fogod megtartani...

Azért ebből látszik, hogy tudsz felelősen gondolkozni! Iszonyú nehéz lesz lemondani róla, de ha nincs lehetőséged felnevelni, akkor ez a legjobb, amit tehetsz!

HÍVD FEL a következő számot: 06-80-203-923 Ingyenes! Ez a Gólyahír Egyesület száma, itt tudnak segíteni mindenben neked, abban is, hogy ne kelljen a gyerekednek élete első heteit-hónapjait intézetben tölteni, amíg megfelelő szülőket találnak neki, hanem az egyesületen keresztül akár nyílt örökbefogadással azonnal olyan szülőkhöz kerülhet, akik már régóta vágynak babára! De ezen kívül is, mindenben tudnak a megfelelő helyre irányítani, segítenek, amiben kell! Hívd fel őket és kérlek, írd meg, hogy mi van veled/veletek, nagyon érdekel a sorsod további alakulása!

2011. márc. 20. 08:12
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Elöszőr a nőgyógyászhoz kell menned,utána védőnő. Mielőbb hivd fel a gólyahír egyesületet.

Szombathelyi vagyok,szívesen segítek mindenben.

2011. márc. 20. 08:48
 24/39 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Azt hiszem már mindent leírtak előttem. Csak azért írok, hogy megmondjam csodállak, nagyok erős vagy és nagyon felelősségteljes. Rettenetesen nehéz lesz, de ha úgy gondolod ez a legjobb neki, akkor gratulálok, igazán jó ember vagy. Örülök neki, hogy vannak még ilyenek mint te, hogy azt nézik, ami tényleg jó a gyereknek. Őszintén kívánom, hogy a továbbiakban boldog ember legyél.

2011. márc. 20. 11:58
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

Én is tudok segíteni, ha nem akarod megtartani:

Bölcső Alapítvány

(tesóm itt dolgozik)

2011. márc. 20. 15:16
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Bevallom, én is figyelemmel kísértem a válaszokat. Nem írtam, mert úgy éreztem, nem tudok hasznosat írni, sok segítőkész anyuka írt már neked. De most, miután írtad, hogy nem tartjátok meg, muszáj, hogy megírjam, le a kalappal előtted. Azt hiszem, esetedben már teljesen mindegy a sorrend, hogy orvoshoz vagy védőnőhöz mész először, a lényeg, hogy mindkettőt keresd fel, méghozzá holnap. De ezt már te is tudod. Minden jót kívánok neked, könnyű szülést, és a későbbiekben - amikor úgy érzed, eljött az ideje, és felelősen tudtok gondoskodni róla/róluk - egészséges kisbabákat, és boldog életet! És én is kíváncsi vagyok, hogy mi történik majd veled, úgyhogy írj majd!
2011. márc. 20. 15:17
 27/39 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönök minden választ!Holnap fogok menni a védőnőhöz sajnos tegnap és tegnap előtt nem tudott fogadni(azt nem tudom hogy miért).Félek ettől az egész dologtól nagyon de ha menni kell akkor menni kell hiszem nem maradhat bennem.Az örökbefogadási tanácsokat köszönöm ha a párom hazajön átfogjuk beszélni a dolgokat és akkor irni fogok h a segítségüket kérjem esetlegesen ha nem menne valami.És köszönöm a jókívánságokat és a megértést!
2011. márc. 22. 21:45
 28/39 anonim ***** válasza:
szia! nos mi van veled? mit mondott a védőnő? Remélem segített mindenben! Kitartás!
2011. márc. 24. 16:38
 29/39 anonim ***** válasza:
Szia, engem is érdekel, mi újság?
2011. márc. 24. 20:16
 30/39 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Megszületett a kicsi 3 hete 2.án.Mégsem adtuk örökbe jobb lett az anyagi helyzetünk meg mi is jobban átgondoltuk a dolgot...Épp és egésséges!Anasztázia a neve :) 38-39.hétre született meg.hát még nem is tuom hogy mit irjak...kérdezzetek ha kiváncsiak vagytok :)
2011. ápr. 29. 12:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!