Nemsokara szulok? Mit mondotok a jelekre?
Figyelt kérdés
39 hetes kismama vagyok es kb 2 napja valami megvaltozott a pocakomban a babat lejebb erzem es a hasam neha gorcsolget mensiszeruen ,ejszaka kb 10percenkent kemenyedik ,a folyasom mennyisege mintha kevesebb lenne es kremesbe valtott.2011. márc. 30. 09:28
1/5 anonim válasza:
Befordult a baba.Az jó.Az is jó jel,hogy lejebb ment a hasad,és sűrűsödnek a jósló fájásaid. Nekem folyásom nem volt arról nem tudok mit mondani.Figyeld a nyákdugót.Én 39 hét 5 napra szültem.Szülés elött egy nappal elment a nyákdugó.Egyre többet keményedtem.szóval most már bármikor jöhet a baba. :)
2/5 anonim válasza:
Tényleg bármikor jöhet, de -nem akarlak elkeseríteni- még az is lehet, hogy túlhordod! Az, hogy lejjebb ment a baba, és jósló fájásaid vannak, jó, de ez még 1-2 hétig is eltarthat.
Többször szült anyuka
3/5 anonim válasza:
Nem befordult(gondolom eddig is fejvégű fekvésben volt),hanem beékelődött.Bármi lehet.2 gyerekes anyuka
4/5 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat!!annyira varom mar szerintem az ember ilyenkor mar mindent jelnek akar latni:)
2011. márc. 30. 10:16
5/5 anonim válasza:
Naná! Ilyenkor már mindenki türelmetlen! De mint egy tapasztalt anyuka mondom, hogy amíg nem szülsz, használd ki az időt (pihenésre, pakolászásra, stb.), így az idő is gyorsabban telik, és olyan dolgokat tudsz megtenni, amit utána jó darabig nem... Hidd el, pikk-pakk a kezedben lesz a kis babuci! Sok sikert és jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!