Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik már szültek, vagy nemsoká...

Akik már szültek, vagy nemsokára fognak, azok milyen betétet vittek/visznek a kórházba?

Figyelt kérdés

Tegnap néztem a tena lady extra betétet, az jó vastagnak tűnt csomagoláson keresztül is, csak annyi bajom volt vele, h. nincs szárnya.Nem fog elcsúszkálni? Meg volt 10 darabos kiszerelésben, meg 30darabosban. Az utóbbit túl drágának, és soknak találtam.

Így vettem alvays extra nedvszívó betétet, annak volt szárnya, de mikor itthon kibontottam, nagyon vékony betét, el nem tudom képzelni,h. azt ne kéne 20 percenént cserélni. Szóval mit javasoltok? Esetleg más betétekben gondolkodjak?

2010. nov. 17. 10:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a tena bevált! Nem csuszkált! Az always keveste bir barátnöm is ezt vette és aztán meg gyorsan rohangálni kellett tenát venni neki. Szoval sztem tena!!! kellemes babavárást nyugodt szülést!
2010. nov. 17. 11:04
 2/20 anonim ***** válasza:
Én Tena Lady párti vagyok a szárnyaktól függetlenül. Annyira nagy és vastag a betét, hogy nem gyűrődik össze. Kétszer szültem, mindkettő után ezt használtam és soha nem volt oldalt maszatos a bugyim. Ráadásul leülésnél sem mindegy, hogy milyen vastagságú puha dolog van alattad, nekem nagyon jól esett ez a vastagság, simán ültem mindkét szülés után nem csak a z ágyban, de a váróban a fapadon is. Mellesleg gondolom úgyis kimustrált vagy új, eldobhatós hálós bugyit viszel, ott meg végképp nem számít, hogy milyen állapotban hajítod a kukába.
 3/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Ahol én szültem, nemhogy betétet, de még bugyit sem lehetett hordani szülés után higiéniai okokból. Betétként pamutvattát lehetett használni, ez kb olyan, mintha újságpapírt raknál magad alá, bugyit meg csak hálós bugyit. Gyógyszertárban lehet kapni. Szerintem először kérdezd meg a dokit. Állítólag a bugyi és a betét nem higiénikus. Nem volt kellemes érzés egyébként a fenti kombináció. Ha szerencséd van, engedik a betétet. Nekem nem volt...

4/20 anonim ***** válasza:
Ja, harmadik vagyok és természetesen szültem.
2010. nov. 17. 11:05
 5/20 anonim ***** válasza:
Tena!Százszor jobb a szárnynélküli tena mint bármelyik hiperszuperextra szárnyas betét :) Én is kétkedve vittem, de hidd el a legjobb szülés után! Másodikhoz már mást nem is vittem.
2010. nov. 17. 11:08
 6/20 anonim ***** válasza:
Tavaly szültem és én is tena ladyt használtam.Nem csuszott el nem volt semmi baj vele.De én vettem(ill. a védőnő is ezt tanácsolta)hálósbugyit hozzá-ezt is a gyógyszertárban be lehet szerezni.Az pedig fixen tartotta.
2010. nov. 17. 11:09
 7/20 anonim ***** válasza:
Szia! Aznap semmit nem használtam, áálandóan cserélték alattam a spec. lepedőt, másnap reggel ruhanyozás után tettem be Always éjszakai betétet. Végig ezt használtam, és elég volt. Nem kellett sűrűbben cserélnem, mint menstruációkor. Minden jót Neked!
2010. nov. 17. 11:10
 8/20 anonim ***** válasza:
Tenát vegyél, a 30 darabosat, és vegyél hozzá hálós bugyit, úgy nem fog elcsúszni. Az allways-zel nem sokra fogsz menni az első héten.
2010. nov. 17. 11:30
 9/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, meggyőztetek a tena betétet illetően. Most már csak az a kérdésem,h. milyen kiszerelésben vegyem meg? 10db, az nem lesz kevés? A 30db nem lesz túl sok? Egyépként igen, venni fogok eldobhatós bugyit is, eddig nagyobb hipermarketekben néztem, nem találtam. Ezek szerint gyógyszertárben fogok kapni. És abból milyen kiszerelés van? Hányat vegyek?
2010. nov. 17. 11:31
 10/20 anonim ***** válasza:

én még itthon is ezt használtam, mert ez esett jól, nyugodtan vegyél 30 db-osat. Nekem 5-6 db maradt belőle, de azóta szültem másodszor is, úgyhogy azt is elhasználtam már.

Hálósból vagy eldobhatóból több féle van 3-4-5-ös csomagolásban. Ezeket is ki tudod lögybölni, nekem 5 db elég volt belőle.

2010. nov. 17. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!