Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik már szültek, vagy nemsoká...

Akik már szültek, vagy nemsokára fognak, azok milyen betétet vittek/visznek a kórházba?

Figyelt kérdés

Tegnap néztem a tena lady extra betétet, az jó vastagnak tűnt csomagoláson keresztül is, csak annyi bajom volt vele, h. nincs szárnya.Nem fog elcsúszkálni? Meg volt 10 darabos kiszerelésben, meg 30darabosban. Az utóbbit túl drágának, és soknak találtam.

Így vettem alvays extra nedvszívó betétet, annak volt szárnya, de mikor itthon kibontottam, nagyon vékony betét, el nem tudom képzelni,h. azt ne kéne 20 percenént cserélni. Szóval mit javasoltok? Esetleg más betétekben gondolkodjak?

2010. nov. 17. 10:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

11,30 vagyok

2 darab hálós bugyi elég, mert mosható. Vegyél nagyon nagy bugyit, abba jön a tena, és rá a hálós, így nem csúszik el.

30 db tena biztos fog kelleni (napi 7-8 darabot számolj).

Én 3 napig abból is 2-t tettem a bugyiba, hogy biztosan ne ázzak át.

2010. nov. 17. 12:08
 12/20 anonim ***** válasza:
Tena+hálós bugyi!Nem csúszkált!Nagyon jó volt!Még itthon is azt használtam!
2010. nov. 17. 12:10
 13/20 anonim ***** válasza:
síma éjszakai alwayst használtam, azt is csak az első 3-4 napban. Utána még a jelenléte is irritált. Egyszerű olcsó kicsi betétem volt.
2010. nov. 17. 13:05
 14/20 anonim ***** válasza:
Én is Tenát vettem az extrát,de mivel nagyon véreztem kellett behozatnom a szupert.Most is ezt vettem és viszek pluszba extrát is.A szupernek már extra plus lett a neve.Azért volt jó a nagyobb mert a kisebb (extra)nem ért teljesen "végig körbe" és ha úgy igazítottam hogy hátul fedjen jobban és fölálltam akkor elöl,ha előre igazítottam és lefeküdtem akkor hátul jött ki.Én sem gondoltam volna hogy ekkorára lesz szükségem.Gyorsan el fog fogyni hidd el.Inkább legyen nálad minthogy elfogyjon.Most vettem meg a 30 db.-osat 3100 ft. volt.
2010. nov. 17. 15:07
 15/20 anonim ***** válasza:

Ja és sima tundra bugyiba tettem és nem csúszkált el.Az Auchanban voltak ezek a bugyik még aranyos kis fejecskék is voltak rajta.Tehát ne azt a tundrát képzeld el amit a régi nénik hordanak.

Utolsó voltam.

2010. nov. 17. 15:14
 16/20 anonim ***** válasza:
én tenát vittem. abból is jó vastagot. vastagabbat, mint ami a kórházban volt. másnap 2-t raktam be egymás elé, átfedéssel. de így is elég gyakran kellett cserélni.
2010. nov. 17. 16:54
 17/20 anonim ***** válasza:
tena+ tena eldobható bugyi, nekem ez volt a tuti..de van müllerben is elég jó betét, hasonló a tenához, csak olcsóbb, de minőségben nem rosszabb!
2010. nov. 17. 18:09
 18/20 anonim ***** válasza:

Éjszakai always, lehet gyakran kellett cserélni, de nem fülledtem bele, nyár40 fok, lett is volna szagom:( két balesetem volt összesen, amikor elmozdult a betét. És a szülőszobáról is abban távoztam, tehát az első perctől azt használtam. Nekem az vált be. Most viszek egy naturella maxit, meg az éjszakai alwayst, az naturellát kipróbálom mennyire kényelmes.

(tamponos vagyok amúgy, így nekem extra kényelmetlen a betét viselése, ezért is fontos nekem, hogy vékony kényelmes legyen, ne pelenka érzet, és inkább gyakrabban cserélek)

2010. nov. 17. 21:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Anno volt egy szobatársam a gyerekágyon,Alwayst hozott magával,és kb. 5 percenkénr átvérezte.Adtam neki Tenát,nem győzött hálálkodni,én meg örültem h segíthettem neki.
2010. nov. 17. 23:00
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Sógornőm már megvette nekem az eldobhatós bugyit tegnap, L-es méretből 5-öt, és XL-esből is 5 darabot. (M-es a méretem, de ő a legnagyobbat ajánlotta, neki is ez a mérete, és a nyáron szült, szóval mondta,h. a nagyobb jobb lesz) Tenát meg majd megveszem. Én inkább betétes vagyok, itthon mindig azt használtam, szóval nem lesz olyan kényelmetlen a betétes dolog. Remélem.
2010. nov. 18. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!