Mit csináljak? Se nőgyogyászom se semmim nincsen és szülni fogok nemsokára. Gondolom hülyének néztek.
szia!
Szombathelyi vagyok,leirjam privibe mi hogy van? Szívesen segitek neked.
Szombathelyen az Sztk-t tudod hol van?
Ma is vannak,menj be szépen és a katonzónál kérj időpontot és mond el hogy baj van,akkor azonnal adnak.Felmész az első emeletre,a lépcsőtől jobbra,be az ajtón és balra leülsz a váróba,szólítani fognak. Taj kártyát vigyél magaddal!
Védőnődet is meg kell keresned,4 pecsét kell,mert nem kapsz egyszeri anyaságit.
a továbbiak ha érdekelnek megy privibe.
Neharagudj,de orvosnál se voltál idáig?
Ez aztán tényleg nagy felelőtlenség!Védőnőnél se jártál ezek szerint.
Akkor ideje lenne jelenkezni.Vagy csak beállítasz,hogy itt vagyok jöttem szülni,se papírok,se leletek nélkül???
4 gyerkőc anyukája
Ne bántsátok, elég elveszett szegény így is! Mindenképpen NAGYON SÜRGŐSEN menj el a védőnőhöz, ő meg fogja tudni mondani, mit csinálj! Kapsz tőle kiskönyvet is és el fog küldeni orvoshoz is. (Ha letol, hogy eddig miért nem mentél, ne vedd tőle zokon, tényleg menned kellett volna már.) Kérdezz rá nála arra is, hogy tudsz-e még ilyen rövid idő alatt gyorsan elég pecsétet szerezni a kiskönyvedbe ahhoz, hogy megkapd az egyszeri anyasági támogatást!
Párod tud segíteni? Vagy bárki? Mert ez egyedül iszonyú nehéz lesz!
Ha bármiben tudok segíteni, írj privit, segítek, ha tudok!
Nagyon sűrgösen keress fel egy nőgyógyászt és a védőnőt,akihez tartozol.
Ha nem haragszol meg megkérdezhetem,hogy ez eddig miért nem jutott eszedbe,hogy elmenjél orvoshoz?
Kivánom neked a legjobbakat,és egy egészséges babát!
Sűrgősen védőnő és nőgyógyász!!!!
Egyébként nem akarlak elkeseríteni, de én úgy tudom nem csak a négy pecsét kell, hanem az első megjelenésnek a 12. hét előtt meg kell történnie a védőnőnél, legalábbis nekem ezt mondták.
Drukkolok, hogy sikerüljön mindent elintézned!!!!
KAMMUUUU KÉRDÉS!
Utolsónak:4 pecsét kell a nőgyógyásztól.A védőnőtől nem kell egy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!