Hányadik héten kezdődnek a jósló fájások? Ha elkezdődtek, akkor mennyi idő van még vissza a valódi fájások érkezéséig? 33 hkm
nekem szülés elött egy hétettel,37 hetesen volt jóslófájásom,de a magzat víz szülési körülményt jelez.Miért neked ilyen magzat vized van??????????mert nagyon pontosan olyat leírtad,mert ha így van akkor szerintem folydogál a magzat vized:
A tanácsom tegyél be a bugyidba egy szepit,vagy konyhai,papír törlött,és ha azt látod akkár egy kicsit is hogy van rajta "víz".akkor irány a kórház.
de eseteg a nyákdugó is lehet ilyen véreskés valami,az nem baj,mert hetekkel a szülés elött is elmehet,
de ha fájásod is van,szerintem csináld meg ez a bugyisat és utána döntsél.
remélem nincs még itt az ideje,kívánok sok erőt egészséget nektek!!
33-34 hetesen voltak már jóslóim (mensiszerű fájdalom). 40 hét 3 napra szültem, úgyhogy jóslókkal is ki lehet húzni végig.
A magzatvíz meleg lötyi, amit valóban nem tudsz visszatartani.
Szia
Nekem a 24. hettol voltak joslo fajasaim minden nap.
Bekemenyedett a hasam es gorcsoltam.38+4re szultem.
Második terhességem, de nem tudom mi a keményedés és a jósló-nekem nem volt-még.
36.h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!