Mikor elkezdődtek a fájások, hány percesek voltak amikor kihívtátok a mentőt?
Mi kocsival tudtunk bemenni, a kórház tőlünk kb 10 km-re van.
Nekem azt mondták, ha 5 percesek lesznek, irány!
Annyira kiszámíthatatlan ám a fájások sűrűsége. Lehet, hogy kapásból 6 percesekkel kezdesz, lehet, hogy hamar változik majd az ütem /10 perc, 9 perc.../, de lehet úgy jársz mint és és 16 órát vajúdsz :)
Én azt csinálnám, ha érzed a 2-3. igazi fáját /mindegy, hogy 8 vagy 10 percenként ismétlődik/, a párod kísérjen el lezuhanyozni, borotválkozz meg, majd készítsétek elő a csomagot és hívd a mentőket!
Ez a tuti!
Szia!
Hát, ezt nehéz megmondani, de ha figyelembe veszed, hogy mentővel a kórház nincs 10 perc, akkor szerintem a 10 perces fájásoknál elég kihívni, hogy mire jönnek az 5 percesek, tutira bent légy a kórházban! Ott még úgyis ki kell tölteni a papírokat. Ha a magzatvíz elfolyik akkor viszont SOS mentő!
Könnyű szülést! :)
10 hós baba anyukája
Előző vagyok.
Hát, erősebb fájásokkal jó ha le tud szegény fürdeni, nemhogy borotválkozni.. + a nagy pocak..
Azt hagyd inkább a szülésznőre! :)
Én nem tudok borotválkozni már az 5. hónaptól. Párom azt már megcsinálta, azzal nem lesz gond. Várok még válaszokat.
S minden esetben nagyon erősek. Mert nekem mikor voltak, azok eddig gyengék voltak, s ezért se tudom, hogy mi van olyankor ha feleslegesen hívom ki a mentőket, s kiderül a kórházban hogy az még csak jósló volt?
A párom szerencsére ma itthon van, de aztán dolgozik napi 12 órában csütörtökig s majd csak pénteken lesz itthon, s a kiírt napjára se sikerült szabit kérnie, de mondták naki, ha elkezdődnek a fájásaim s dolgozik, elengedik.
A mentősök "lecseszése "miatt ne aggódj. Tesóm is mentős, nem egyszer vittek már be jóslókkal kismamákat. Nekik ez a dolguk, Neked meg az, hogy ha úgy érzed menni kell, akkor menni kell :)
Ha tényleg nem megy a borotválkozás, akkor a kórházban sec-perc alatt elrendezik.
Inkább előbb érj be a kórházba, és vajúdj a szülőszobán, mint az utolsó pillanatig várj-és lehet arról a párod is lecsúszik.
A kiírt napot sem lehet biztosra megállapítani, de az legalább biztató, hogy elengedik melóból, ha jön a picur!
A mentőket nyugodtan kihívhatod, kötelességük bevinni Téged akkor is ha nem folyt el a magzatvízed. Én is mentővel mentem be,nagyon kedves voltak hozzám.
Akkor már 5-7 percenként jöttek a fájások. És előtte még le tudtam zuhanyozni és borotválkozni is. Egyébként onnan tudod hogy nem jósló, hogy rendszeres időközönként jönnek a fájások!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!