Tavaly nyáron házasodtunk, és még nincs babánk. Elkezdődtek a kivizsgálások, és megtudtuk, h gondok vannak, nem tudom, mikor lesz végre baba (ha sikerül egyáltalán).Hogy lehet ezt kibírni?
Próbálj meg nem foglalkozni a körülötted lévő emberekkel. Ez a ti életetek, és igazából senki másra nem tartozik, hogy mikor lesz gyereketek.
Van egy nagyon jó dokumentumfilm, ami veletek hasonló cipőben járó párokról szól. A címe: Sejtjeink, nézd meg, hátha erőt ad.
Egyébként pedig sok sikert kívánok nektek!!
Szia!
Teljesen megértelek. Mi négy és fél éve vagyunk házasok. Igaz most terhes vagyok, 38 hetes, de nálunk is gondok voltak. Egy ideig nem is terveztük a babát, persze nálunk is mindenki várta hogy mikor lesz. Eleinte azt mondtuk, hogy nem csak ezért lehet összeházasodni. Aztán elkezdtünk vágyni egy babára, akkor nem jött össze. Fél év után kivizsgáltak minket, kiderült mi a baj és nem is lehet a klinika nélkül megoldani. Nálunk csak egy nagyon szűk kör tudja, hogy ott fogant a baba. Hál isten elsőre sikerült, de nem volt egyszerű a várakozás, mert minden vizsgálat idő, minden eredményre várni kell, és a központban is van egy havi limit. Szóval a várakozás a legrosszabb, de egyetlen egy dolgot tudok javasolni: ne az idővel foglalkozz, és képzeld el hogy elsőre sikerül. NE azt mondogasd hogy de jó lenne, ha sikerülne, hanem hogy tudod hogy sikerülni fog. Kívánom, hogy így legyen. Kitartás
Nekünk ugyanígy volt, esküvő után mindenki ezzel piszkált, ami nagyon fájt, mert mi is meddőségi centrumba kellett, hogy járjunk.Majdnem ráment a házasságunk a gyermek utáni várakozásra, de végül elsőre sikerült, szóval ne adjátok fel!!!A legfontosabb a pozitív hozzáállás.Nem könnyű ilyenkor más gyerekéhez, terhes nőkhöz "normálisan" viszonyulni, én például meg is mondtam minden barátnőmnek, hogy kész, eddig bírtam, hagyjanak békén...
Szóval sok erőt kívánok és azt javaslom, csak magatokra, a kezelésekre koncentráljatok, ne mások rosszindulatú megjegyzésein rágódjatok!
Szia!Mi szeptemberben házasodtunk össze,karácsony óta próbálkozunk,de eddig semmi.Állandóan megy a kérdezgetés,főleg a nagyszülők részéről.Eleinte normálisan válaszolgattam,aztán besokaltam.Azóta azt szoktam válaszolni a mikor jön a baba kérdésre,hogy nem tudom még nekem sem szólt,de ha fog értesíteni fogom róla.Na azóta nem piszkálnak.
Egyszer nekünk is lesz babánk.Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!