Mi mindent kell megvenni a baba érkezéséig?
Itt most minden érdekelne a kiságytól a lázmérőig, és az ám mint anyukára vonatkozók is pl. mellsztívó.
Elkezdetm összeírni, de nem szeretnék semmit kihagyni és feleslegesen se megvenni. Várom a tapasztalatokat :-)))
Szia!
Szívesen leírom, ha gondolod, de az első válaszoló leírta, hogy a keresőbe beírva kidob egy csomó mindent.
Ha személyes tapasztalom kell szívesen megosztom veled. Pl. annyit agyaltam a mellszívón, végülis nem kellett használnom, mert kézzel könnyebb volt fejni.
ha minden érdekel leírom.
-bútor(kiságy,pelenkázó,szekrény)
-utazóágy
-légzésfigyelő
-szoptatós fotel
-Mellszívó
-mellkrém
-cumisüveg 5db
-cumifejek,1-2es
-cumi
-előke
-orrszívó
-vízhőmérő
-lázmérő
-körömvágó olló
-kiskád
-tusfürdő,sampon,hintópor,babaolaj
-fülpiszkáló
-textilpelenka 10db
-pléd vékony-vastag
-2db ágynemű szett
-lepedő
-popsikrém
-pelenka
-popsitörlő
-steril vatta
-babavíz
kivetítő az ágyra
-törülköző
-szennyestároló
-naptej
-játszószőnyeg
-szőnyeg(a szobájába)
-játékok
-koszospelenka tároló
-ruhák
-babakocsi
-autósülés/hordozó
-tenna lady extra nagy betét
13:17es vagyok.
még +mikros sterilizáló
-haskötő(leszorító)
-melltartó betét
-tejserkentő tea
én 33hetes vagyok ,ezeket a dolgokat vettük meg,lehet van benne pár fölösleges cucc,mi ezeket vettük.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :-)))
Szívesen veszem a személyes tapasztalatokat is.
Sok boldogságot mindenkinek!
Ami szerintem még fontos:
Espumisan csepp, majd 1 hnp-os kortól Gripe water, hasmasszázs krém hasfájás ellen, lázcsillapító kúp, jód.
Fürdetéshez szerintem a legjobb a gyógyszertári gyermekkenőcs, babaolaj helyett meg étolaj. A többi pampucban van kőolajszármazék és szennyezettek.
Szerezz be mosószert és öblítőt a picinek vagy mosódiót.
Szia! Előző vagyok. Amik még eszembe jutottak és nekünk nagyon bevált:
Szopi párna-sokmindenre használható
Kókuszbetétes pólya- ebben könnyebb ringatni, gyerek szereti, nyugodtabban adom oda látogatóknak, ha ebben van
Hálózsák-nem csúszik le róla és kevésbé veszélyes, mint egy takaró
Kiskanál babáknak-vitaminokat ezzel könnyebb beadni. Fontos, hogy ne legyen éles a széle
Pelenkából a legkisebb méretből ne vegyél túl sokat, mert rettentő hamar kinövik
Én az elektromos mellszívóra (Avent) esküszöm, bár nem használom túl gyakran.
Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!