Első gyereket hány éves korig lehet/szabad/érdemes vállalni?
Szerintem 40-ig érdemes, de bármikor, akár később is lehet/szabad. Ez megint egy olyan kérdés, amit mindenkinek otthon kell eldöntenie a párjával, ismerve saját magát, a körülményeit.
Na és kinek mik a szempontjai. Van akinek mindegy, hogy milyen háttérrel és milyen pasitól csak gyerek legyen mielőbb, van aki kivárja az Igazit. Ezen évek, évtizedek múlhatnak.
12:31es vagyok.
Egyszeruen igy erzem,Mindig fiatal anyuka szerettem volna lenni ezert kezdtunk neki olyan "koran" a babprojektnek.
Igen valoszinu nem probalkoztunk volna tovabb.nekem 25volt a cel hogy addig megszuljem az elsot,nem jott ossze nagyon nehez volt elfogadnom,de miutan elfogadtam beletorodtem 26evesen megfogant alanyom.
Mostmar ugye hulyeseg lenne azt mondani hogy igen vedekeztuk volna,mert mar itt a lanyom.De mielott nem estem teherbe ugy beszeltuk meg hogy addig probalkozunk tovabb nem,de nem tudom mi lett volna ha elerem a 29evet es nem vagyok terhes.
most csak annyi van hogy nem lesz kisteso,ennyi valtozas van az eletemben az eredeti tervekhez kepest.
Sajnos az a jellemző, hogy manapság sokan vállalnak gyereket 40felé(elsőt)
Pró: mert életem párja meg egyéb kutyafüle indokokkal.
Aztán amikor a gyerek elvörösödik az óvodában, mert az anyukáját a nagyinak nézik...
Félre ne értsetek én is eljuthatok arra a szintre, hogy 3év múlva a 80éves nagyim jobban néz ki nálam, remélem nem, és lehet, hogy a 60as "nagyi" anyukák vígan csárdást is járnak a kölök szalagavatóján, amikor én a 40évemmel örülök, ha nem kell pelus és fel tudok kelni az ágyból.
Nekem még elég nagy esélyem lesz arra, hogy unizzak, míg a gyereke 18.születésnapját 58évesen ünneplőnek... pláne ha a tendencia marad.
Eü okokból: 20-35ig(itt is lehet, hogy dehát 48vagyok és egészséges, meg 20vagyok és a 10.beteg baba....)
Amúgy mikor kell vállalni, amikor szívben és észben kész vagy rá.
Na az ilyenek, imnt az utolsó szülnek auért, hogy ki legyen pipálva a gyerek a listán, mert hát ugye mit szólnak az emberek ha nincs.
Képzeld, van aki ennél komolyabban veszi a családot, és nem az első jöttmentnek szül, hanem igenis meg akarja találni a társát, akibe szerelmes, és akivel együtt akarja nevelni a gyerekeit. Hozzáteszem: nem ez utóbbi nők szoktak itt panaszkodni, hogy "nem segít a gyerekem apja, mit tegyek?".
Képzeld, van aki ennél komolyabban veszi a családot, és nem az első jöttmentnek szül, hanem igenis meg akarja találni a társát, akibe szerelmes, és akivel együtt akarja nevelni a gyerekeit.
Igen,csak ha az ember ugy all hozza elobb is meg lehet talalni.nem arrol van szo hogy az elso jottmentnek szulok
nem volt soha evekig tarto kapcsolatom,minek? ha megtalalom valakiben az igazit az par honap alatt kiderul.Nem egy esetet tudok hogy 5-6evig huztak egymast aztan meg szetmentek,mert nem passzoltak ossze,es a szomoru az egeszben hogy ez az elso evben kiderult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!