Milyen volt az első pár hét a második baba születése után úgy, hogy a nagytesó is pici volt? Úgy kb. másfél éves.
Szia!
18 hónap van a gyerekek között, a kicsi most 3 hónapos.
Óriási mázlim van, mert a pici is és a nagy is irtó jó fej: semmi ordítás, semmi komolyabb hiszti.
Ez volt a jó része :)
Én nagyon fáradt típus vagyok, nem elég nekem a pár óra alvás, így én is a gyerekekkel kelek-fekszek. A főzésre abszolút nincs időm, inkább a naggyal játszom. A picit együtt látjuk el (öltöztetés, büfiztetés), de arra nagyon ügyelj, hogy ugyanannyi időt tölts babusgatással a naggyal, mint eddig, legyen csak kettesben töltött idő is, amikor nem pattogsz fel a kicsihez - mi ezt este tudjuk megtenni, amikor apa is otthon van, ő ugrik a kicsihez, ha ő is babusgatást igényel.
Nem megoldhatatlan feladat, de bele kell jönni :)
Mintha csak én írtam volna a kérdést! Napokon belül várom a másodikat és remélem meg fogunk tudni oldani mindent.
Az tuti, hogy főzni nem fogok, majd rendelgetünk egy darabig, és a háztartás is csak minimálszinten lesz vezetve. Elsők a gyerekek! Szerintem még az is fontos, hogy apuka is kivegye a részét, különben nem fogjuk bírni. Bármilyen későn is ér haza, nálunk este apa a fő-ügyeletes és persze hétvégén is velünk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!