Mit gondoltok, képes leszek természetesen megszülni a babámat?
Furcsa a kérdésem, de aggódom, félek. Most kezdtem a 37. hetet.
Hatalmas a baba, én alacsony vagyok, 55 kg-al kezdtem a terhességet.
Nekem születése előtt 3 héttel 3600 grammos volt fiam, amikor megszületett a 40+6-on, akkor 4400 gramm és 57 centis lett (feje:36)
Simán szültem.
Szia, tényleg ne izgulj! Híve vagyok annak, hogy fejben dől el! Nekem a szülés előtti napon mondta az épp uh-ot végző doki, hogy ez csaszi lesz, készüljek, mert ez a gyerek óriási! Teljesen beparáztam, mert én mindenképp szerettem volna átélni s zülés folyamatát! És.....sikerült is. 2 óra alatt sima szülés útján megérkezett a kisfiam 57 centivel és 3930 grammal. Ha sokat gondolsz a császárra, akár abban a formában is, hogy félsz tőle, vagy nem akarod, sajnos az agyba az az infó jut el, hogy erre kell felkészülnöd! Ne is gondolj rá! (Agykontroll!)
Légy nyugodt, ez menni fog! És tényleg nem varázsolhatott a pocakodba apa egy akkora babát, ami nem férne ki! A természet sokkal okosabb nálunk!
Köszönöm mindenkinek a biztatást. Mindenképpen megírom.
Kisfiam csak 50 cm volt és 3600 gr.
Most ez a kislány a pocakomba nem tudom, hogyan nőhetett ennyire nagyra.
A cukrom is rendben, arra sem lehet fogni.
Az a vicces, hogy egész végig a koraszüléstől és icipici babától féltem, erre tessék........
Azért nincs orvosom, mert a páromnak nincs munkája, az én max gyedemből éltünk eddig. Sajnos így csak a szülésznőre telik. Így alakult. Senkii nem így tervezte, nyáron még magánorvoshoz jártam, de most nem telik.
Nem tudom, hogy kinek kellene és mikor megállapítania a téraránytalanságot, mert csak a szülésznővel találkozom, max. uh-on a doki mér.
Sziasztok Lányok.
24-én megszületett a kislányom. 37+4 napra (nincs elszámolva) 4250gr-al és 52 cm-el.
Villám szülés volt, burokrepesztéstől számított 2 órán belül megszületett.
A lényeget lehagytam:
mindenféle fájdalomcsillapítás nélkül, természetes úton, külső-belső repedésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!