Mit gondoltok, képes leszek természetesen megszülni a babámat?
Furcsa a kérdésem, de aggódom, félek. Most kezdtem a 37. hetet.
Hatalmas a baba, én alacsony vagyok, 55 kg-al kezdtem a terhességet.
A benti baba? Nem tudják lemérni, mert a feje nagyon lent van- ezt mondták. A saccolt mérete szerint 33 cm a feje és 3000 gr, a 36. héten.
A 34.héten még le tudták mérni, akkor 3100 gr volt.
A kisfiam pedig 1 hónapja volt 2 éves.
Orvos ismerősöm mondta, hogy olyan nem létezik, hogy valaki azért nem tud megszülni egy babát, mert az nagy. A természet nem hülye, a szervezet, nem "hoz létre" egy nagyobb babát, mint amekkora "kifér". Ne készülj a császárra, nincs okod!
Könnyű és gyors szülést!
Szerintem ne aggódj!
Az enyém se volt kisebb!
4 gyereket szültem.A legkisebb,aki most 14 hónapos 4350 és 62 cm-rel született gátmetszés nélkül fél óra fájdalommal.Nem azt mondom,hogy könnyű volt,de itt vagyok kibírtam.
Minden jót s könnyű szülést!
Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat, remélem, hogy minden rendben lesz.
Mindenkinek könnyű szülést kívánok és egészséges babát!
Sziasztok!
Én most vagyok 28hetes, és ekkora a hasam, mint a kérdés kiírójának. Nekem a 3.terhességem. Az első kettőnél nem volt ekkora a hasam, mégis 4850 és 4100gr lett a vége. Császárral sajnos, mert faros volt mindkettő.
Most a picit kisebbre becsülik, mint a lányokat ebben a hétben.
Szóval ne aggódj! Menni fog!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!