3,5 kg feletti babák a magzatvédő vitaminok eredménye?! Rubint Réka szerint?
Inkább a genetika a meghatározó nemde? Régen is születtek nagy babák, amikor nem voltak vitaminok.
Fiamnál nem szedtem , ő 4,4 kilós lett, lányomnál igen, ő "csak" 3950 grammos.
Ja és mind a ketten hosszúak: 57 ill. 56 cm.
Lányomnál első 3 hónapban szedtem és utána hébe-hóba, 3060gr-mal született, én 9 kilót híztam.
Most 39 hetes vagyok, 7kiló plusszal, ugyan így szedtem a vitamint mint az elsőnél és most 4 kilóra saccolják a babát. Szerintem genetika.
Első két gyermekemnél végig szedtem az elevitet,3600 grammal ill.3240 grammal születettek.Harmadik gyerekemnél nem szedtem semmit,mégis ő lett a legnagyobb 4100 grammal született.
Nem ettől fűgg,hogy mekkora lessz a baba.
Ja azt elfelejtettem irni,hogy mind a hármat túlhordtam.
2 kislányom van.Az eleje
étől szedtem a terhesvitamint mind a kettőnél.:)1 baba:3000g 2.baba:2700g:)
Ez hülyeség, de az előttem válaszolók is mind ezt írták, nincs összefüggés ezek a dolgok között..
egyébként a cikk szerint Norbi mondja, hogy nincs kérésre császár!
utána réka válaszol, hogy hogy fog hiányozni a gyereke, ha KISZEDIK majd a hasából!!!!!!!!!!!!
ááááááááááááááá
tényleg nincs megbeszélve már most, hogy császáros lez???
:-D
Ezek olyan idióták!
Ti tényleg elhiszitek, hogy amit a Bors ír, az a színtiszta valóság és senkinek nem forgatják ki a szavait, hanem mindig mindent pontosan közölnek?!
Utolsónak! Norbi azt azért mondta, mert ugye Rékát a sok okos támadta, hogy Rékának kérésre volt császára. Erre a válasz, hogy Magyarországon kérésre nincs császár, csak indokolt esetben "vágnak". Rékának az első indokolt volt (farfekvés). A mostaniról is előre tudni, hogy INDOKOLTAN császár lesz, hiszen már császározták.
Bár kár ezt leírnom, mert ha egy kicsit gondolkozol, nem a rosszindulat beszélne belőled, akkor erre magadtól is rájöttél volna.
Egy kis kiruccanás a bulvár világába:
A cikkben szereplő régész közeli ismerősöm, így "elsőkezes" információim vannak a dologról. Nem részletezem hosszan mi az, ami nem igaz a cikkben, főleg azért nem, mert talán nem is lenne elég karakterhely hozzá. Csak a slusszpoén: az említett sírban két férfi csontváza volt.
További jó tájékozódást a Borsból! Aki szereti, ajánlom a Blikk magazint is, az is szuper újság!
Akinek nem inge ne vegye magára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!