Van itt még valaki, akinek fontos volt, hogy hüvelyi úton, fájdalomcsillapítás nélkül szüljön?
Nagyon sok kérdés volt mostanában, ahol a kérdező császárral akart volna szülni. Én ennek pont az "ellenkezője vagyok", nekem nagyon fontos volt hogy 100%-ban átéljem az egészet, mindenképp spontán szülést akartam, mindenfajta fájdalomcsillapítás nélkül. Úgy éreztem, hogy a babánk világra jötte hatalmas változás lesz és nekem erre van szükségem, hogy tényleg "átérezzem". (Különben nem vagyok önkínzó típus, ha kicsit is fáj a fejem, akkor mindjárt szedem be a gyógyszert.)
Félreértések elkerülés végett: nem gondlom, hogy ettől vagyok "jó anya", és aki császárral szült az a "rossz anya".
szia!
nekem is fontos volt a baba miatt is és magam miatt is rettegek a tűktől és műtét gondolata is elég rossz! csak az indokolt császárt ( a baba vagy a mama egészsége miatt elvégzett műtétre gondolok) tudom pártolni és megérteni!
visszatérve rám 4-gyerkőcöt szültem természetes úton a 4300gr-os fiamat már gátvédelmmel is! hihetetlen nagy élmény büszke voltam magamra és nagyon jól esett hogy a férjem is büszke rám!
Én nagyon örülök hogy sikerült fájdalomcsillapító nélkül szülnöm,nálunk vácon nincs is EDA.Sokan szültek aznap de nagyon büszke volt rám a dokim mert 21évesen én bírtam a legjobban(rengeteg ordibálós anyuka volt)
Nem értettem én sem dehát ez van:)
Nekem is nagyon fontos volt, minden álmom ez volt! Illetve 2, az egyik ez, a másik, hogy szoptathassam a babámat jó sokáig! Beindult a szülésem, nem kaptam fájdalomcsillapítást, vajúdtam, de nem tágultam... Végül megcsászároztak. A szoptatás része legalább sikerül! Kizárólag tejes baba!
3 hós anyuka
Előző vagyok! Nálam is így volt, ahogy az előttem szóló írta... Örülök, hogy egészséges a babám, és minden rendben van, de a császárom miatt bennem maradt egy olyan kellemetlen érzés, hogy ha nincs az orvostudomány, én akkora genetikai hulladék vagyok, hogy a babám, és én sem éljük túl a műtétet! Értitek?
3 hós anyuka
09:27-es 2009 június 11.-én :)
A Bényi doktornál
Szia.
Én először azt gondoltam, de jó lenne császárral szülni. Aztán mikor a vége felé még faros volt a babám, itt sírtam hogy fordulj meg picim:) Így hüvelyi szülés lett, de olyan félelemérzet jött rám, mikor megemlítette a doki a császárt.
Szerencsére még sosem műtöttek,remélem nem is fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!