Februárra kiírt Kismamik hogy vagytok?
Nagyon várjátok már, hogy kint legyen a kicsi?
Hogy bírjátok?
Előjelek?
Hol fogtok szülni?
Azt is írjátok meg,hogy hány évesek vagytok!
Február 20-ra voltam kiírva, 24-én természetes úton megszületett a kislányom. Nem volt könnyű, oxyt kaptam, meg tágítottak, közel jártunk a császárhoz. De aztán 3140 grammal és 50 centivel mégis kibújt a kislányom!
Mindenkinek sok boldogságot és nagyon jó babázást kívánok! :)
Sziasztok!
Én voltam a leges legelső válaszoló :)
A kislányom végül február 15-én bújt ki 7-e helyett. Természetese úton, nem kértem, hogy indítsák el, gondoltam had jöjjön amikor jönni akar. Azóta is így van, önálló kishölgy, saját véleménnyel :))
Igen, azóta már 8 és fél éves nagylány lassan, 3. osztályt kezdi ősszel. Azóta van már egy kisöccse és most remélem hamarosan jön a 3. baba is :)
De jó ezt olvasni! :) Gratulálok a tesóhoz is és remélem összejön a 3. is ;)
Mi is fontolgatjuk a tesót, lehet, hogy már nincs is mit fontolni, mert összejött?! mindenesetre már 45 napja várom, hogy megjöjjön :))
Mi meg nem is probalkozunk igazan, csak abbahagytam a gyogyszert februar elejèn ☺ mindenesetre orulnek ☺
De most azért ez kissè ideőrlő 😯
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!